05 / 05 / 2024

Faruk Özlü projeleri

Faruk Özlü projeleri

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Mevcut büyüme oranlarımız, bizim için yeterli değildir. Ülke olarak, daha hızlı büyüme rakamları yakalamalıyız. Yeniden gaza basmalı, hızımızı artırmalıyız." dedi.

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı! Dev projeler geliyor...

Türkiye yüzyılı projeleri için kollar sıvandı. Bu kapsamda Ankara-İstanbul Süper Hızlı Tren ihalesine bu yıl çıkılacak. Çukurova Havalimanı önümüzdeki günlerde açılacak. İşte detaylar...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projelere başlayacağız!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Anadolu Yakası'ndaki 3 ilçeden geçen 8 istasyon ve 10,9 kilometrelik Çekmeköy- Sancaktepe- Sultanbeyli Metro hattında kazı çalışmalarını bitirdi. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu: Yakın zamanda hızlıca yeni projeleri başlayacağız.

Düzce Eski Sanayi Sitesi'nde büyük dönüşüm başladı!

Düzce'de büyük problem haline gelen Eski Sanayi Sitesi'nde dönüşüm çalışmaları başladı. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, yeni sanayi alanına yönelik toplantı gerçekleştirecek. 

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman YHT projeleri mecliste!

Ankara-Sivas, Bursa-Osmaneli ve Konya-Karaman hızlı tren hattı projeleri ile Gebze-Darıca metro hattı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Faruk Özlü: Yapmamız gereken depreme dayanıklı konutlar inşa etmektir!

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü yaptığı açıklamada, "Yapmamız gereken depreme dayanıklı konutlar inşa etmektir" dedi.

Deprem dönüşümümüzü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Tarihi kent meydanlarını tekrar gün yüzüne çıkaracak projeleri ve adımları atıyoruz. Deprem ile ilgili dönüşümümüzü hızlı bir şekilde gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.

Yozgat'ta hızlı tren inşaatları meclis gündeminde!

Ankara-Yozgat-Sivas ve Yerköy-Kayseri hızlı tren projeleri ile Yozgat Bozok Havaalanı inşaatı meclis gündemine taşındı. CHP'li Keven, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Faruk Süren: Riva işini beceremedik!

Eski Galatasaray Kulübü Başkanı Faruk Süren, sarı-kırmızılı ekipte son günlerde en çok konuşulan konular arasında yer alan Riva ve Florya projeleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Düzce'ye millet bahçesi ve orman parkı sözü!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı eski Sanayi Bakanı Faruk Özlü, “Merkezde bir taşlaşma sorunu yaşanıyor. Çok konut var. İki büyük park planlıyoruz; biri millet bahçesi, diğeri orman parkı” diye konuştu.

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Faruk Özlü kimdir?

Faruk Özlü, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı oldu. Peki, Ak Parti Düzce Belediye Bakanı Adayı Faruk Özlü kimdir? Faruk Özlü, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Edirne Kavacık’ta OSB isyanı!

2016'da eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü tarafından onaylanan Edirne Uzunköprü Kavacık Köyü'nde yapılması planlanan Karma Organize Sanayi Bölgesi Projesi için bölge sakinleri harekete geçti. 

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisinin önü açılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Organize sanayi bölgesindeki doluluk oranı yüzde 40'ın altındaysa burada çok özel bir şey yapacağız yani bedelsiz arsatahsis etmenin önünü açacağız. Öyle yüzde 20, 30, 40 değil, tamamen bedelsiz olmasının önünü açacağız." diye açıklama yaptı. 

Faruk Özlü projeleri Haberi

Faruk Özlü projeleri


Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Mevcut büyüme oranlarımız, bizim için yeterli değildir. Ülke olarak, daha hızlı büyüme rakamları yakalamalıyız. Yeniden gaza basmalı, hızımızı artırmalıyız." dedi.


Özlü, AK Parti Bakırköy İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen "Bakırköy Buluşmaları" programındaki konuşmasında, her şeyin aksine Türkiye’nin büyüdüğünü ve büyümeye devam edeceğini belirterek, sanayicilerin Türkiye’ye yatırım yapmaya devam ettiklerini söyledi. 


Geçtiğimiz günlerde Zonguldak’ı, inşaat edilmesi planlanan liman projesi sebebiyle ziyaret ettiğini hatırlatan Özlü, “Proje 100 yıllık bir proje. Sultan 2. Abdülhamit’in hayal ettiği bir proje. O projeyi hayata geçiriyoruz. Zonguldak’ı gezerken çok bakımsız olduğunu gördük. Bunun sebebi Zonguldak Belediyesi’dir. Gittiğimiz yerlerde belediyesi AK Parti’de olmayan şehirlerin bakımsız olduğunu hemen fark ediyoruz. Aynı şeyi Adana’da gördük. Ekonomik verilere göre de baktığımızda Adana da sandığımız kadar iyi...