28 / 04 / 2024

Faruk Şahan

Faruk Şahan

Ücel Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Faruk Şahan, Yücel Kandaz, Ümit Kanaş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu.

Faruk Akdoğan: Niğde'nin çehresi tamamen değişecek!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde'nin çehresini tamamen değiştirecek Kentsel Dönüşüm Projesi'nden, trafiği rahatlatacak altgeçide, stadyum yeri arayışından, Hızlı Tren Projesi'ne kadar kamuoyunun merak ettiği önemli konularla ilgili açıklamalard

Ücel Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ücel Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Faruk Şahan, Yücel Kandaz, Ümit Kanaş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu.

Faruk Köksoy: Keşfedilmeyi bekliyoruz!

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, projelerini anlattı. Bakü - Tiflis - Ardahan - Kars tren seferlerinin yakında başlayacağını; bu sayede hattın bölge ve ülke ekonomisine katkı sağlayacağını belirtti.

Ömer Faruk Sakarya'dan Seyhan Nehri köprü önerisi!

Çukurova Genç İşadamları Demeği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya. Adana Büyükşehir Belediyesi'ııin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin 'Sonsuzluk' temasıyla inşa edilmesini ve Atatürk adının verilmesini önerdi.

Faruk Sakarya'dan köprü önerisi!

Çukurova Genç İşadamları Derneği (Çukurova GİAD) Başkanı Ömer Faruk Sakarya, Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Seyhan Nehri üzerinde yaptıracağı 2 köprüden birinin 'Sonsuzluk' temasıyla inşa edilip, Atatürk adının verilmesini önerdi.

Faruk Güllüoğlu 80 mağaza açacak!

2015’te ‘öze dönüş’ adını verdiği dönüşümle Faruk Güllüoğlu yemek servisine ağırlık verecek. Bu alandaki ciroyu yüzde 15’lerden 30’lara taşımayı hedefleyen şirket, 80 mağaza açarak ciroda ise 130 milyon TL hedefliyor

Ömer Faruk Çelik: Sosyal konut alanları belirlensin, burada tavan fiyat uygulansın!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (Konutder) Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, sosyal konut üretimi için radikal çözümü TOKİ'nin formasyon değiştirmesinde gördüğünü dile getirdi.

Ömer Faruk Çelik: Konutta yeni finansal modellere ihtiyaç var!

Ömer Faruk Çelik, Türkiye'de yıllık ortalama 600 bin birinci el konut satışı gerçekleştirildiğini, yeni konut retiminin ise 800 bin civarında olduğunu belirterek, "Bu farkı kapatmak için yeni finansal modellere bakmak lazım" dedi.

Bakan Faruk Çelik: Bin 647 inşaatın faaliyeti durduruldu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "2 bin 87 inşaatı denetledik, 600 civarındaki inşaatın durdurulma işlemi devam ediyor. Böyle işverenlik olmaz, kabul edilemez" dedi.

Ömer Faruk Çelik: Evvel İstanbul 678 konutuyla orta sınıf için ideal bir proje!

Emlak Konut güvencesiyle İntaya, İntesve EYG Grup ortaklığında inşa edilen Evvel İstanbul projesi görücüye çıktı. EYG Gayrimenkul Geliştirme İcra Kurulu Başkanı Başkanı Ömer Faruk Çelik, 678 konuttan oluşan projenin orta sınıfa yönelik olduğunu söyledi.

Ömer Faruk Çelik: Konut sektörü yüzde 500 büyüdü!

Konutder Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Faruk Çelik, "2023 ve sonrasında, ülkemizin konut ihtiyacına, yeni vizyona göre çözümler üretmek için yapacağımız çalışmalarda akademisyen desteğini Nişantaşı Üniversitesi'nden alacağız" dedi.

Ömer Faruk Çelik: Her yıl 650 bin yeni konuta ihtiyaç var!

Nişantaşı Üniversitesi ile Konutder arasında imzalanan işbirliği töreninde konuşan Ömer Faruk Çelik, Türkiye'deki nüfus artışından dolayı her yıl 650 bin yeni konut üretilmesi gerektiğini ifade etti.

Faruk Çelik: Türkiye'de 680 bin tehlikeli ve çok tehlikeli iş yeri var!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Türkiye'de tehlikeli ve çok tehlikeli 680 bin iş yeri bulunduğunu belirterek, "Bu iş yerlerinin 470 bininin henüz iş güvenliği uzmanıyla sözleşme imzalamadı. " dedi...

Faruk Şahan Haberi

Faruk Şahan


Ücel Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Faruk Şahan, Yücel Kandaz, Ümit Kanaş tarafından 30 bin TL'lik sermaye ile 26 Ocak'ta kuruldu. 


Ücel Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler almak, kendine bağlı bayilikler kurmak. b. Her nevi inşaat ve nalburiye malzemelerinin alet, edevatının imaline mahsus fabrika kurmak, kiralamak, kiraya vermek, işletmek, bu maddelerin iç ve dış ticaretini yapmak. c. Her türlü nalburiye işleri yapmak. d. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını...