02 / 05 / 2024

farzan çelikkanat haberleri

farzan çelikkanat haberleri

Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye'de çok sayıda nitelikli otel yapıldığına işaret ederek, "Artan yatırımlarla birlikte konaklama ve ağırlama sektöründe Türkiye'yi çok ciddi bir ara eleman sıkıntısı bekliyor" dedi.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

Farzan İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Farzan İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Payam Soleımanı ve Reyhaneh Abyarı ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Yöneticinin amacı ne? 

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site yöneticisinin amacı ne" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerde kayıt sistemi neden önemli?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde kayıt sistemi" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerdeki havuzları ne kadar kullanıyoruz?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerdeki havuzlar" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Rezidansta mı oturuyoruz?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "rezidans" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Stüdyo ve 1+1 daireler bulundukları siteye zarar mı veriyor?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "stüdyo ve 1+1 daireler" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Eşyalı daireyi kiraya vermenin 5 riski!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "eşyalı daireyi kiraya vermek" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Günlük kiralamalar nasıl engellenir?

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "günlük kiralık daire" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Emlakçıların kiralamalarda sorumluluk alması!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "emlakçıların kiralamalarda sorumluluk alması" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Sitelerde güvenlik sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "sitelerde yaşanan güvenlik sorunu" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

Site sakinlerinin toplantılara katılmama sorunu!

Profesyonel Site Yöneticisi Zeynal Fırat, Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com okurları için "site sakinlerinin toplantılara katılmaması" konulu yazı yazdı. İşte yazının detayları..

farzan çelikkanat haberleri Haberi

farzan çelikkanat haberleri


 Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, Türkiye'deki otelcilik anlayışında iki önemli eksikliğin 'yatırımcı profili' ile 'kalifiye eleman' olduğunu belirtti. Sanayi ve inşaat sektörü ağırlıklı olarak kendini geliştirmiş olan yatırımcının, hizmet sektöründe henüz adaptasyon sağlayamadığmı kaydeden Ferzan Çelikkanat, "Farklı sektörlerin deneyim ve birikimi hizmet sektörü yatırımlarına yansıdığında sıkça yanlış yer, yanlış bina ve yanlış işletme görülmeye başlandı. Ehil olmayan kişilerce yapılan otel yatırımları büyük paralar harcansa dahi pazar, insan verimliliği ve rekabet koşulları gözetilmeden gerçekleştiriliyor" dedi. Ayrıca otelcilikte milyon dolarlık yatırımlara uygun kaliteli ve kalifiye insan yatırımının da yapılmadığının altmı çizen Çelikkanat, "Artan yatırımlarla birlikte konaklama ve ağırlama sektöründe Türkiye'yi çok ciddi bir ara eleman sıkıntısı bekliyor" uyarısında bulundu. 


Turist profili değişiyor Son dönemlerde bölgede yaşanan hareketliliğin Türkiye'ye gelen...