04 / 05 / 2024

Fas Seramiksan

Fas Seramiksan

Seramiksan satış yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşen organizasyonda, Seramiksan bayileri Kuzey Afrika'nın doğal güzellikleri, kültürü ve farklı coğrafyası ile dikkat çeken ülke olan Fas'ta başarılı geçen 2014 yılının yorgulunluğunu attı.

120 yılın en şiddetli depremi: Fas depreminin ardından ağır tablo

Fas İçişleri Bakanlığı, merkez üssü Marakeş'in El-Huz bölgesinde meydana gelen 7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybedenlerin sayısının 2 bin 12'ye yükseldiğini açıkladı. Bakanlık tarafından yapılan yazılı açıklamada, depremin ardından ölü sayısının 2 bin 12'ye, yaralı sayısının ise 1404'ü ağır ol

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fasıla Turizm Seyahat Ve Organizasyon Danışmanlığı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Sıla Turan tarafından kuruldu.

FLO Fas'ta mağaza açılışını gerçekleştirdi!

Ayakkabı sektörünün önemli oyuncularından FLO yurt dışı yatırımlarına devam ediyor. Mağa Fas'ta bulunan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurtdışındaki mağaza sayısını 104'e çıkarttı.

FLO Fas'ta mağaza açtı!

FLO Mağazacılık, Fas'ta yer alan Borj Fez Mall'da açtığı 981 metrekarelik yeni mağazasıyla yurt dışındaki mağaza sayısını 104'e yükseltti.

Fas'taki inşaat şirketlerinin yüzde 60'ının faaliyetleri durma noktasına geldi!

Fas'ta inşaat sektöründe yer alan şirketlerin şirketlerin yüzde 60'ının faaliyetleri durma noktasına geldi.

Fas'taki BİM mağazaları kapanıyor mu?

Fas, BİM'i yerel ürünlere yer vermesi için ikazda bulunmuş ve mağazalarını kapatacaklarını belirtmişti. Konuyla ilgili BİM CFO’su Haluk Dortluoğlu açıklama yaptı...

FLO Fas’taki 7’nci mağazasını açtı!

FLO Mağazacılık, büyüme hedefleri doğrultusunda yatırımlarla büyüyor. Yurt dışında da mağaza ağını genişletmeyi planlayan FLO, Fas’ta bulunan 7’nci mağazasını açtı.

Seramiksan Mersin'de bayi açtı!

 Seramiksan'ın Mersin'deki yeni bayisi Mertaş İnşaat Merkez Yenişehir ilçesinde hizmete açıldı. 

Türkiye'den 40 öğrenci Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek!

Yıldız Teknik Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nden 40 öğrenci 'daha sürdürülebilir bir gelecek için' Fas'ta 'akıllı ev' inşa edecek. “Solar Decathlon" yarışmasını kazanan projeler ise ödüllendirilecek.

BTSO inşaat sektörü temsilcilerinden Fas'a çıkarma!

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) üyesi inşaat sektörü temsilcileri, yeni işbirlikleri için Fas'ta ziyarette bulundu. Heyet ayrıca Küresel Fuar Acentesi kapsamında Kazablanka/Rabat İnşaat Teknolojileri ve Yapı Malzemeleri Fuarı’ında incelemelerde bulundu.

Fransız PSA'nın 650 milyon dolarlık fabrikası Fas'ta inşa edilecek!

Fransız PSA Grubu, Fas’ta yeni fabrika inşa ediyor. 650 milyon dolar yatırım bedeline sahip fabrikada Peugeot 208, 301 ve Citroen Elysee modelleri üretilecek.

Seramiksan Buca Yapı mağaza sayısını artıracak!

Seramiksan’ın başarılı bayilerinden Buca Yapı, 2008 yılından bu yana Seramiksan'ın banyo, mutfak ve tüm yaşam alanları müşterileri ile buluşturuyor. 

Gayrimenkulde yeni hedef Fas, Cezayir, Afganistan, Gürcistan!

Gayrimenkul sektörü yabancıya konut satışında rotasını değiştirdi. Sektörün hedefinde artık Ukrayna, Azerbaycan, Gürcistan, Pakistan, Afganistan, Cezayir ve Fas gibi ülkeler var.

Fas Seramiksan Haberi

Fas Seramiksan

Seyahat boyunca katılımcılar, Kuzey Afrika'nın popüler ve egzotik ülkelerinden biri olan Fas'ın en önemli şehirlerinden Kazablanka ve Marakeş'i doyasıya gezerken, ülkenin Atlas Okyanusu kıyısındaki turistik sahil kenti Essaouira'yı ziyaret ederek  Atlas Dağları'nı da görme şansını yakaladı.


Gezinin son günü Marakeş Atlas Medina Hotel de yapılan toplantıda Seramiksan Türkiye Satış Müdürü M.Süreyya Çağlar, Seramiksan' ın markalaşma ve  kurumsallaşma ile ilgili yapmış olduğu çalışmaları ve bunların sonuçlarını katılımcı bayilerle paylaştı. Ayrıca Seramiksan'ın İtalya' da satın aldığı Avrupa' nın en önemli üreticilerinden biri olan Rondine Group ve Rondine Ceramica ile ilgili  bilgiler verdi.   

Seramiksan Vitrifiye Fabrikası Müdürü Selami Tek  2015 yılında  vitrifiye ürün portföyüne giren yeni  ürünlerin tanıtımını yaptı. Bunun  yanısıra mevcut ürünlerin son kullanıcılara ve tesisatçılara  sağladığı kolaylıklar ve avantajlar ile ilgili...