26 / 08 / 2024

fast limiti ne kadar

fast limiti ne kadar

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) para transferlerinde 2 bin TL şeklinde açıklanan Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) işlem tutarı limitinin 21 Şubat 2022 tarihi itibarıyla 5 bin TL'ye çıkartacağını açıkladı.

MB açıkladı! FAST işleminde üst limit 50 bin TL'ye yükseltildi...

Merkez Bankası, FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) Sistemi'nde üs limiti 50 bin TL'ye kadar yükselttiğini açıkladı. İşte haberin detayları...

Bankalarda saatlerce sıra beklemeye son! Artık ATM'den çekebilirsiniz! Limitler artırıldı...

Bankalarda yaşanan yoğunluğun önüne geçebilmek için yeni bir karar alındı. Bankalarda saatlerce sıra bekleyen vatandaşın yüzü nihayet gülecek. ATM'lerden para çekme limiti yükseltildi. Peki ATM'den en üst para çekme limiti ne kadar oldu? ATM'den en fazla kaç lira çekilebilir? İşte ATM para çekme üst

Para transferi yapanlar dikkat! FAST limiti artırıldı!

Para transferinde FAST limiti yükseltildi. Bankalar arasında 7/24 süratli para transferi yapılmasına olanak sağlayan FAST limitinin artırıldığı duyuruldu. İşte detaylar.

Çiftçilere 3 yeni kredi müjdesi peş peşe duyuruldu! Çiftçi Destek Kredisi limiti ne kadar? Hemen detaylara bakın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, çiftçilerin yüzünü güldürecek müjdeleri peş peşe açıkladı. Çiftçi Destek Kredisi limiti ne kadar? Hemen detaylara bakın!

2023 engelli hangi araçları alabilir? 2023 yılında engelli araç limiti ne kadar olacak?

Engelliler için hayatı daha kolay kılmak için kendilerine verilen çeşitli haklar vardır. Onlardan biri de araç alımı ve araç kullanımı ile ilgilidir. Bu konuda merak edilen bazı hususlar vardır.

Yurt dışı alışveriş yapanlar bu haber sizin için! Online alışveriş limiti belirlendi! 

Çağımız düntyasında artık alışveriş için zaman mekan kavramı kalmadı, yurt dışı alışverişleri de moda hale geldi. Tabi bu durum beraberinde bazı kuralları da getiriyor. Peki  Peki Yurt dışı alışveriş limiti ne kadar?

Yurt dışına belli miktarda para transferine ibraz şartı! Limiti ne kadar olacak?

Merkez Bankası, kararı bankalar aracılığıyla duyurdu. Kimler etkilenecek? İbraz şartı gerektiren tutar ne kadar?

4 bin 800 TL olarak belirlenen elektrikte serbest tüketici limiti değişti! Peki 2023’te azami ne kadar ödenecek?

EPDK’nın daha önce megavatsaat başına azami fiyatı 4 bin 800 TL olarak belirlediği elektrikte serbest tüketici limiti değişti. Peki 2023’te azami ne kadar ödenecek? İşte ayrıntılar…

Yurt dışı alışveriş limiti ne kadar, kaç TL?

Yurt dışından ürün satın almak isterseniz bazı düzenlemeler ve kurallar geçerlidir. Yurt dışı alımlarda kısıtlamalar nelerdir? Yurt dışı alışveriş limiti ne kadar, kaç TL?

2022 engelli araç fiyatları ne kadar? 2022 engelli araç limiti ne olur?

Engelli bireylerin ÖTV’siz araç satın alma hakları vardır. Bu durumda engelli vatandaşlar, 2022 engelli araç limitinin değişip değişmediğini araştırıyor.

Engelli aracın ÖTV ödemesi ne kadar? Engelli araç alım limiti 2023 artacak mı?

Engelli araç ÖTV ödemesi gündemde yer alıyor. TÜİK tarafından açıklanan Ekim ayı enflasyon rakamlarından sonra engelli araç alım limiti araştırılmaya başlandı. İşte detaylar!

2022 FAST işlem limiti değişti! Peki yeni FAST limiti ne kadar oldu? Kaç TL'ye yükseldi?

Farklı bankalar arasında para göndermek ve almak isteyen vatandaşlar için saat ve gün sınırlamasını ortadan kaldırarak büyük bir kolaylık sağlayan FAST işlemi için limitler yeniden gözden geçirildi.

FAST işlem limitine güncelleme geldi! İşte 2022 FAST işlem limiti

Çeşitli bankalar transferleriyle para göndermek ya da almak isteyen kişilere özel saat kısıtlandırılmasının ortadan kaldırması sebebiyle büyük avantaj elde eden FAST işlemi için limitler yeniden oluşturuldu. Peki FAST yeni limiti ne kadar?

fast limiti ne kadar Haberi

fast limiti ne kadar

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) para transferlerinde 2 bin TL şeklinde açıklanan Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) işlem tutarı limitinin yükseltileceğini açıkladı. Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, Fonların Anlık ve Sürekli Transferi işlem tutarı limiti 21 Şubat 2022 tarihi itibarıyla 5 bin TL'ye çıkartılacak.

Merkez Bankası'nın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

"Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), ülkemiz ödemeler altyapısının yenilikçi iş yapış yöntemlerini destekleyecek çalışmalar kapsamında 21 Ağustos 2020 tarihinde Türkiye'nin kendi ulusal karekod standartlarını "TR Karekod" olarak isimlendirerek oluşturmuş ve 8 Ocak 2021 tarihinde yeni nesil anlık ödeme sistemi FAST'ı devreye almıştır.

Ödemeler ekosisteminde liralaşma odaklı her türlü teknolojik yeniliklerin çok hızlı bir şekilde uyarlanmasına yönelik stratejik teknolojilerdeki tüm gelişmeler yakından takip edilmektedir.

Orta ve uzun dönem amacı lira ile ödemelerin...