02 / 05 / 2024

FAST işlem limitine güncelleme geldi! İşte 2022 FAST işlem limiti

FAST işlem limitine güncelleme geldi! İşte 2022 FAST işlem limiti

Çeşitli bankalar transferleriyle para göndermek ya da almak isteyen kişilere özel saat kısıtlandırılmasının ortadan kaldırması sebebiyle büyük avantaj elde eden FAST işlemi için limitler yeniden oluşturuldu. Peki FAST yeni limiti ne kadar?



2022 FAST işlem sınırlandırılması ile ilgili Merkez Bankası’ndan milyonlarca kişiyi ilgilendiren açıklama geldi. 21 Şubat 2022 tarihi itibarıyla güncellenen belirli bir sınır üzerinden işlemlerin gerçekleştirilebileceğini bildiren Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) yeni limiti açıkladı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nın açıklaması ile birlikte Fonların Anlık ve Sürekli Transferi (FAST) için yeni limit ne kadar oldu?

 FAST işlem limitine güncelleme geldi! İşte 2022 FAST işlem limiti

FAST LİMİTİ NE KADAR VE KAÇ TÜRK LİRASI?

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası’nda (TCMB) yapılan yazılı açıklamada “FAST Sistemine gösterilen yoğun ilgi ve ödemeler ekosisteminin dinamik gereksinimleri göz önünde bulundurularak para transferlerinde 2.000 TL olan FAST işlem tutar limiti de 21 Şubat 2022 tarihi itibarıyla 5.000 TL’ye yükseltilecektir” ifadeleri kullanıldı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön