15 / 05 / 2024

FAST işlem limitine güncelleme geldi! İşte 2022 FAST işlem limiti

FAST işlem limitine güncelleme geldi! İşte 2022 FAST işlem limiti

Çeşitli bankalar transferleriyle para göndermek ya da almak isteyen kişilere özel saat kısıtlandırılmasının ortadan kaldırması sebebiyle büyük avantaj elde eden FAST işlemi için limitler yeniden oluşturuldu. Peki FAST yeni limiti ne kadar?



FONLARIN ANLIK VE SÜREKLİ TRANSFERİ (FAST) NEDİR?

Çeşitli bankalar aracılığı ile başka bir bankanın müşterisine para yollamak isteyen kişiler mesai saatleri haricinde işlem yapamıyordu. Para transferinin yani EFT’nin oluşabilmesi için bir sonraki işlem günü yani mesai saatlerini beklemesi gerekiyordu. Bu da hafta sonu bankalar arası para gönderen kişinin iki güne yakın şekilde beklemesini lazım getiriyordu. Bu sorunun ortadan kaldırılması için FAST oluşturuldu. Artık FAST’ın işlem limitine kadar olan tutarı saat ya da gün önem arz etmeksizin çeşitli bankalar aracılığıyla da olsa ödemeler anında gerçekleşebiliyor.

FAST işlem limitine güncelleme geldi! İşte 2022 FAST işlem limiti

EDİTÖR NOTU: Bu haber 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 08.56’da yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,47 Türk Lirası, euro 17,73 Türk Lirası, altının gramı ise 988 Türk Lirası değerinde.

Altın fiyatlarında son dakika! Kapalı Çarşı'da iniş çıkış devam ediyor! İşte 19 Temmuz altın fiyatları!

Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! KYK kredi faizleri silindi

YKS sonuçları sonrası öğrenciler merak etti. İşte en çok kazandıran meslekler ve maaşları

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön