01 / 05 / 2024

Samsung Galaxy Buds2 İçin harika bir güncelleme geldi! Bu yenilik şarj dostu

Samsung Galaxy Buds2 İçin harika bir güncelleme geldi! Bu yenilik şarj dostu

Samsung’un TWS kulaklıkları için sunulan güncelleme Galaxy Wearable uygulaması aracılığıyla sunuluyor ve 3.06 MB boyutunda. Güncelleme, kulaklıkların şarj dayanıklılığını  iyileştirirken bazı hataları da düzeltiyor.



Samsung, Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 nihayet resmiyet kazandı ve Google ile Samsung'un 
hibrit giyilebilir işletim sistemini çalıştıran iki yeni akıllı saat var: Galaxy Watch 4 ve Watch 4 Classic ve ardından Galaxy Buds 2 . Bu 149 dolarlık tamamen kablosuz kulaklıklar birkaç farklı renkte gelir, aktif gürültü engelleme özelliğine sahiptir ve etkileyici derecede uzun pil ömrüne sahiptir. 

The Buds 2, 27 Ağustos'ta satışa çıkıyor, yani yeni kulaklıkları alabilmeniz için hâlâ birkaç haftanız var. Bununla birlikte, yeni ve geliştirilmiş özelliklerle tanışmaya başlamak için asla erken değildir. Aşağıda, Samsung Galaxy Buds 2'den en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak birkaç ipucu ve püf noktası üzerinde size yol göstereceğim.

Galaxy Buds 2'nizi herhangi bir Android telefon, tablet veya saatle kullanmaya başlamadan önce Play Store'dan  Galaxy Wearable uygulamasını yüklemeniz gerekir.

Samsung Galaxy Buds2 İçin harika bir güncelleme geldi! Bu yenilik şarj dostu

Galaxy Buds 2'nizi nasıl eşleştirirsiniz?

Buds 2'nizi Android telefonunuzla eşleştirmek için Buds 2 kılıfını (içindeki tomurcuklarla birlikte) telefonunuzun yanına yerleştirin. Kapağı açın ve bir veya iki saniye bekleyin. Telefonunuzda, kulaklıkları bulduğunu bildiren ve bunları telefonunuza bağlamak isteyip istemediğinizi soran bir uyarı görüntülenir. Bağlan'a dokunun ve ardından, muhtemelen Giyilebilir uygulama için bir Buds 2 eklentisinin indirilmesini içeren istemlerin geri kalanını izleyin. 

İstemi görmüyorsanız, kılıfı bir veya iki saniye kapatabilir ve tekrar deneyebilir veya Buds 2'yi telefonunuzla manuel olarak eşleştirebilirsiniz. Bunu yapmak için Giyilebilir uygulamayı açın ve ardından Yeni cihaz ekle'yi seçin ve ardından istemleri izleyin. Her iki yöntem de çalışır ve etkileyici derecede hızlıdır. 

 


Geri Dön