27 / 04 / 2024

Samsung telefonu olanlar güncelleme sonrası bu sorunu atlamasın! İşte detaylar

Samsung telefonu olanlar güncelleme sonrası bu sorunu atlamasın! İşte detaylar

Samsung’a gelen Android 14 güncelleme sonrasında bir sorun tespit edildi ve Android kullanıcılarına uyarı geldi. Ekranda oluşan çizgi sorunu kullanıcıların sinirlenmelerine neden oldu. Samsung Galaxy kullanıcılarını rahatsız eden bu sorunun çözümü ise düşünülüyor.



Samsung’un Mayıs 2023 güncellemesi bazı sorunlara yol açarak kullanıcıları rahatsız etti. Güncelleme yapılan bazı telefonlarda ekranda yeşil, beyaz ve pembe renklerde bir çizgi oluştuğu görüldü. Bu sorunun sadece Samsung telefonlarda olduğu tespit edildi ve kullanıcılar biz çözüm yolu aramaya başladılar. Yazılım güncellemeleriyle birlikte ortaya çıkan bu sorunlara Samsung’dan bir yanıt bekleniyor. İşte Samsung Mayıs güncellemesinden sonra karşılaşılan sorunun detayları haberimizde…

Samsung güncelleme sonrası oluşan sorunun çözümü ne?

Samsungun’un yeni gelen güncellemesi birçok telefonda bazı sorunlara neden oldu. Kullanıcılar bu sorunlara çözüm aramakta olup kısa sürede problemin geçmesini bekliyorlar. Henüz bir çözümü olmadığı için kullanıcılar kendi başlarına da bir çözüm bulmaya çalışıyor. Sorunu bildirmek için öncelikle Samsung müşteri hizmetlerine başvurmak gerekiyor. Aynı zamanda Samsung’un resmi yardım sayfaları da bu sorunları çözmek için harekete geçebilir. Kullanıcı bildirimlerini dikkate alan Samsung markasının bu sorunları kısa sürede çözüme kavuşturması bekleniyor. Gerekli düzeltmeleri içeren yeni güncellemenin gelmesi de bu noktada mümkün olabilir gibi görünüyor. 


Geri Dön