10 / 05 / 2024

Samsung telefonu olanlar güncelleme sonrası bu sorunu atlamasın! İşte detaylar

Samsung telefonu olanlar güncelleme sonrası bu sorunu atlamasın! İşte detaylar

Samsung’a gelen Android 14 güncelleme sonrasında bir sorun tespit edildi ve Android kullanıcılarına uyarı geldi. Ekranda oluşan çizgi sorunu kullanıcıların sinirlenmelerine neden oldu. Samsung Galaxy kullanıcılarını rahatsız eden bu sorunun çözümü ise düşünülüyor.



Samsung telefonu olanlar güncelleme sonrası bu sorunu atlamasın! İşte detaylar

Samsung’un kısa sürede sorunu çözmesi bekleniyor

Sorunla karşılaşan Samsung kullanıcıları Twitter ve benzeri platformlara şikayetlerini iletmeye başladılar. Yeni güncellemede meydana gelen bu çizgi sorunu için Samsung’un etkili bir çözüm bulması gerekiyor. Pek çok kişinin yaşadığı bu sorunu bir Galaxy S20 kullanıcısının da yaşadığı öğrenildi. Bahsi geçen kişinin telefon ekran tamiri için belirli miktarda para istenildiği biliniyor. 

Bu sorunla karşılaşan kullanıcılar şu an ne yapacağını bilemiyor. Çoğu kişi bu sorunu teknik servis ekran tamiriyle çözmek isterken kimileri de Samsung’dan yanıt bekliyor. Samsung’dan gelen adım kullanıcıların telefonlarında yaşamış oldukları bu sorunu çözecek. Bu noktada sorun yaşayan müşterilerin memnuniyetini de kazanmış olacak. Dolayısıyla Samsung’un bu geri bildirimleri dikkate alması ve çözüm odaklı bir yaklaşım benimsemesi gerekiyor.

Samsung RT38K50AQWW Üstten Donduruculu Buzdolabı kredili ödeme ayrılığıyla satışa çıktı!

Migros'tan akıllı saat müjdesi! Dev marka akıllı saatin fiyatı sadece 359 TL! İşte 14 Haziran 2023 fiyat listesi...

Samsung çamaşır makinesi kaç TL? en uygun nerede? 14 Haziran 2023 fiyat listesi...


Geri Dön