05 / 05 / 2024

Fatih Aksöz

Fatih Aksöz

FBA Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aksöz tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Tokgözler İş Merkezi'nde kuruldu.

Türkiye konutta cazibesini yitirdi mi?

Haldız Grup Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Haldız, konut piyasasını değerlendirdi. Haldız, konut piyasasında yaşanan soruları tek tek yanıtladı. İşte detaylar...

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Aksün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Erdoğan tarafından kuruldu.

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Kuruldu!

Kızılırmak Güçlendirme İnşaat Limited Şirketi Ümraniye’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Fatih Kızılırmak tarafından kuruldu.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Prof. Dr. Şükrü Ersoy canlı yayında tek tek açıkladı! İşte İstanbul'un ilçe ilçe risk haritası!

Beklenen büyük İstanbul depreme ilişkin önemli değerlendirmeler yapan Prof. Dr. Şükrü Ersoy, "Büyükçekmece, Küçükçekmece, Avcılar, Zeytinburnu, Esenler, Bağcılar, Fatih, Beylikdüzü, Bakırköy, Güngören'in zemininin kötü olduğunu söyleyerek, Anadolu yakasının genel olarak sağlam olduğunu dile getirdi.

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demiröz tarafından kuruldu.

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Beesafe Turizm Konaklama Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beesafe Turizm Konaklama Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beykoz'da Mehmet Fatih Öksüz, Melik Ertekin ve Uğur Göyen ortaklığında kuruldu.

Som Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bekir Aksöz tarafından kuruldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aksöz Yapı İnşaat Mühendislik Ve Mimarlık İmalat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Sezer Erol, Ömer Erol ve Zafer Erol tarafından kuruldu.

Fatih Aksöz Haberi

Fatih Aksöz

FBA Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aksöz tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.


FBA Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,  fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...