05 / 05 / 2024

Fatih Al Khair Gayrimenkul Turizm İnşaat adres

Fatih Al Khair Gayrimenkul Turizm İnşaat adres

Fatih Al Khair Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad M Mad Almarzooq, Khaled Issam A H D Almarzooq tarafından 11 Mayıs'ta kuruldu.

Fatih Ebiçlioğlu kimdir? Maliye Bakanlığı’nda hangi alanlarda çalıştı? Koç Holding’de ne iş yapıyor?

Fatih Ebiçlioğlu hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üniversitelerde öğretim görevlisi olarak ders veriyor? Arçelik’te hangi alanda çalışmalar yapıyor? İşte Fatih Ebiçlioğlu’nun hayatına ilişkin detaylar...

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Doğal gazın evlere gireceği tarih belli oldu! Bakan Fatih Dönmez açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Dönmez, Karadeniz'de 540 milyar metreküplük doğal gaz keşfini 2023 yılının ilk çeyreğinde evlere ulaşacağını açıkladı. İşte detaylar…

Fatih Surdibi'nde millet bahçesi çalışmaları başladı!

Fatih'te hayata geçirilen projeye yönelik açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Surdibi'ndeki millet bahçesinde çalışmalara başlandığını dile getirdi. 

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Alıreza Zohourı  ve Marzıeh Farahmandesfajır tarafından kuruldu.

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmalar Nisan ayının sonunda tamamlanacak.

BF Çelik Konstrüksiyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BF Çelik Konstrüksiyon ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Binali İlhan ve Fatih Çalışkan tarafından kuruldu..

Eskişehir Hisarcık 4. Etap TOKİ Konutları'nda son durum!

Eskişehir Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, 4. Etap TOKİ konutları için ilk adımın atıldığını söyledi. Evlerin yapımı için arazinin kamulaştırıldığı belirtildi.

Fatih Cami’deki çalışmalara vatandaştan tam not!

Yapılan çalışmalarla ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak imkânlar kazandırılan Fatih Cami avlusunun yeni halinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkürlerini iletiyor.

Hisarcık'ta 4. Etap Toki Konutları arazisi hazır!

Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, ilçede yapılması planlanan 4. Etap TOKİ konutları için 60 bin metrekarelik arazinin sahipleriyle anlaşma sağlandığını söyledi.

Fatih'teki 8 metruk bina için yıkım çalışmaları başladı!

Fatih Belediye Başkanı Demir: "Başlangıçta 8 metruk binayla ilgili Anıtlar Kurulu tarafından yıkım onayı verilmesinin ardından belediye olarak yıkım çalışmalarına başlandı. Yıkılan tarihi öneme sahip binalar aslına uygun olarak tekrar yapılacak" dedi.

Fatih Al Khair Gayrimenkul Turizm İnşaat adres Haberi

Fatih Al Khair Gayrimenkul Turizm İnşaat adres

Fatih Al Khair Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Mohammad M Mad Almarzooq, Khaled Issam A H D Almarzooq tarafından 3 milyon 600 bin TL'lik sermaye ile 11 Mayıs'ta kuruldu. 

Fatih Al Khair Gayrimenkul Turizm İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A- Gayrimenkul 1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, inşa etmek, satmak,satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti...