30 / 04 / 2024

Fatih Alameşe

Fatih Alameşe

Çağrı İskele İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Alameşe tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Maltepe, Bağlar Başı Mahallesi, Refah Sokak'ta kuruldu.

Ayiskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayiskele İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Alameşe, Sevinç Yavuzer tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Ocak'ta Sultanbeyli, Mimarsinan Mahallesi, Mimarsinan Caddesi'nde kuruldu.

Fuzul GYO Fatih Oteli, Nevvinn Turizm'e 5 yıllığına kiraya verildi! 

Fuzul GYO Fatih Oteli, Nevvinn Turizm'e 5 yıllığına kiraya verildi. Peki kira bedeli ne kadar? İşte ayrıntılar ve otelle ilgili bilgiler...

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Hadiçe Turizm Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Hadiçe Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih’te 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Fozil Ataev tarafından kuruldu.

Kripto para borsası Thodex'te mağdurların zararı toplam 258 milyon TL!

Kripto para borsası ‘Thodex’ üzerinden binlerce kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle Arnavutluk’ta yakalanıp Türkiye’ye iade edilen Faruk Fatih Özer’e ilişkin istenen ceza belli oldu. Sanığın 12 bin 142 yıldan 40 bin 462 yıla kadar hapsini istenirken mağdurların zararının 258 milyon TL olduğu öğrenildi.

Fatih Genç hangi alanlarda çalıştı? Çalık Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Fatih Genç kimdir? Hangi üniversitede eğitim aldı? Hangi görevlerde yer aldı? Çalık Enerji’de hangi pozisyonda çalışıyor?

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Fatih'te 2 adet arsa satılıyor! Belediye peş peşe duyurdu! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz! 

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Farih ilçesi,  Molla Gürani Mahallesinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçe Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Şile'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Fazlıoğlu ve Necdet Günay ortaklığında kuruldu.

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kadıköy İç Mimarlık İnşaat Ve E-Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Onur Çeçim ve Ömer Adıman ortaklığında kuruldu. 

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

Kripto para vurguncusu Faruk Fatih Özer'e bir şok daha! Bütün parasını kaptırmış!

Thodex vurgunuyla ilgili kamuoyunda ses getiren haberlere bir yenisi daha eklendi. Aktarılan detaylara göre, Faruk Fatih Özer'in 2017 yılında "kullanıcım paramı çaldı" diyerek savcılığa başvurduğu ortaya çıktı.

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb açıldı!

Optimum İnşaat Turizm Eğitim Sağlık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Optimum Vat.Ot.Pr.Şb Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Turan tarafından açıldı.

Fatih Alameşe Haberi

Fatih Alameşe

Çağrı İskele İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Alameşe tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Maltepe, Bağlar Başı Mahallesi, Refah Sokak'ta kuruldu. 


Çağrı İskele İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. b.-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık...