06 / 05 / 2024

Fatih Aslan iş güvenliği açıklamaları

Fatih Aslan iş güvenliği açıklamaları

İzmir’in iş sağlığı ve güvenliği konusunda öncü firmalarından olan Ünlem Ortak Sağlık Güvenlik Genel Müdürü Fatih Aslan da bu konuya dikkat çekerek, ‘İş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışanlara mevzuatlara göre eğitim verilmiyor" dedi

'İktidardan Önce Açıklıyorum' diyen Gazeteci Fatih Portakal, asgari ücret için rakam verdi!

Gazeteci Fatih Portakal, yaptığı açıklamada 'İktidardan Önce Açıklıyorum' diyerek son zamanlarda gündemden düşmeyen asgari ücret için rakam verdi...

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Fatih 1/5000 imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Fatih ilçesi, Plan Notlarının I-Plan Genel Hükümleri Başlığına yeni maddenin (I-29) eklenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Dr. Fatih Işık kimdir? Hangi işletmelerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi alanda görev alıyor?

Dr. Fatih Işık, lisans, yüksek lisans ve doktora eğitimini hangi okulda tamamladı? Çalışma hayatına nerede başladı? Astor Enerji’de ne zaman çalışmaya başladı? Şu an Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor? İşte Dr. Fatih Işık ile ilgili merak edilenler...

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan ne iş yapıyor?

Fatih Erdoğan kimdir? Fatih Erdoğan hangi mesleği yapıyor? Fatih Erdoğan nereden mezundur? İşte detaylar!

Sancaktepe Fatih Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Sancaktepe İlçesi, Fatih Mahallesi, 7071 Ada 1 Parselin Bir Kısmına İlişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri belli oldu! İşte o rakam! 

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2022 yıl sonu değerleme raporu yayınlamdı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Fatih Molla Gürani Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Molla Gürani Mahallesi 1844 Ada 15,16,17 ve 52 Parsellerin Bir Kısmına İlişkin 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Milli Emlak İstanbul'da 5 adet konutu satıyor! 494 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul ili, Beyoğlu, Fatih ve Şişli ilçelerinde yer alan 5 adet konutu satıyor. KDV'den ve emlak vergisinden muaf ev sahibi olma fırsatı! 

Fatih Altaylı: İktidar seçim için İslam ülkelerinden yüklü miktarda para topluyor

Habertürk yazarı Fatih Altaylı iktidarın seçimi kazanmak için her şeyi göze aldığını dile getirirken İslam ülkelerinden yüklü miktarda nakit dolar transfer edildiğini ve bunun nasıl ödeneceğinin dahi hesaplanmadığını aktardı.

E2a İntercontinental İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E2a İntercontinental İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Charles Ndoumbe Elong ve Fatih Aslan ortaklığında kuruldu.

Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İstanbul Fatih'teki iş merkezine ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Vakıf GYO Fatih İş Merkezi'nin değeri ne kadar?

Fatih Aslan iş güvenliği açıklamaları Haberi

Fatih Aslan iş güvenliği açıklamaları


İzmir’in iş sağlığı ve güvenliği konusunda öncü firmalarından olan Ünlem Ortak Sağlık Güvenlik Genel Müdürü Fatih Aslan da bu konuya dikkat çekerek, ‘İş sağlığı ve güvenliği konusunda çalışanlara mevzuatlara göre eğitim verilmiyor, alınan tedbirlerde yetersiz. İşverenlerde sorumluluğunu tam yerine getirmeli ve toplumda bu konudaki bilinç seviyesi mutlaka arttırılmalı’ dedi.


“Güvenli iş yaşamı projelerimizle öncü firmayız”


İzmir’de ‘Güvenli İş Yaşamı’ projeleriyle hizmet veren öncü şirketlerden biri Ünlem Ortak Sağlık Güvenlik Şirketi’nin Genel Müdürü Fatih Aslan gündemde sıcak yer bulan iş sağlığı ve güvenliği konusunda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Aslan uyarılarla dolu açıklamasında, ‘İstatistiklere göre Türkiye’ de her gün ortalama 176 iş kazası meydana geliyor. Bu kazalardan üçü ölümle sonuçlanıyor, 5 kişi de iş kazası sonucu iş göremez hale geliyor. Bu kadar derin yaralar...