19 / 05 / 2024

Fatih Belediye Meclisinin Aralık toplantısı 2015

Fatih Belediye Meclisinin Aralık toplantısı 2015

Kurucusu ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Mustafa KARATAŞ olan İlim Hizmet Araştırma Derneği’nin 25 yıllığına kiraladığı, önce yıktığı sonra 5 kat olması gerekirken 7 kat inşa ettiği ve nihayetinde 11 parsel sahibinin ortak kullanım alanı olan kaçak binaya iz

Tarihi Yarımada'da konut imarlı satılık arsa fırsatı! Belediye resmen açıkladı! Aman bu tarihi kaçırmayın!

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Fatih Belediyesi İstanbul'un göbeğinde arsa satacak!

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Fatih'te 2 adet arsa satılıyor! Belediye peş peşe duyurdu! Megakentte arsa sahibi olabilirsiniz! 

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul ili, Farih ilçesi,  Molla Gürani Mahallesinde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Fatih'te yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Fatih Belediyesi'nden İstanbul'un göbeğinde satılık arsa fırsatı! 

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, Fatih Molla Gürani Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 172.17 metrekare alana sahip.

İstanbul'da Fatih'te satılık konut! Sakın kaçırmayın!

İstanbul Fatih Belediye Başkanlığı 2 adet gayrimenkul satışı yapıyor. İşte detaylar...

Fatih Surdibi'nde millet bahçesi çalışmaları başladı!

Fatih'te hayata geçirilen projeye yönelik açıklamalarda bulunan Fatih Belediye Başkanı Mehmet Ergün Turan, Surdibi'ndeki millet bahçesinde çalışmalara başlandığını dile getirdi. 

Fatih'te göçmenler ev kiralayamıyor!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, Fatih’te yükselen göçmen nüfusu üzerine geçen Ocak'ta belediye meclisinde bir karar alındığına ve bu karar çerçevesinde oturma izni olsa bile göçmenlerin Fatih’te konut kiralayamadığına dikkat çekti.

Fatih Kara Surları Millet Bahçesi'nin ilk etabı tamamlandı!

İstanbul Fatih Belediye Başkanı M.Ergün Turan tarafından hayata geçirilen Kara Surları Millet Bahçesi Projesi’nin Topkapı-Mevlana Kapı arasındaki birinci etabı tamamlandı. 

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Fatih'te hazineye ait taşınmaz belediyeye devredilecek!

Fatih ilçesi, Şehsuvarbey Mahallesi'nde bulunan yenileme alanı kapsamına giren mülkiyeti Hazineye ait taşınmaz bedelsiz olarak Fatih Belediye Başkanlığına devredilecek.

İstanbul Fatih'te 12.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih'te yer alan gayrimenkulü 12 milyon 390 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Fatih’e gençlik merkezi sözü!

AK Parti Fatih belediye başkan adayı Ergün Turan, kültür sanat etkinlikleri adı altında FETÖ'nün çok sayıda gizli toplantısına ev sahipliği yapan Çemberlitaş’taki Fırat Kültür Merkezi’nin gençlik merkezi olacağını açıkladı.

Fatih Belediye Meclisinin Aralık toplantısı 2015 Haberi

Fatih Belediye Meclisinin Aralık toplantısı 2015

 Fatih Belediye Meclisi’nin Aralık ayı olağan 3. Oturumu geçtiğimiz Cuma gerçekleştirildi. Meclise, Belediye Başkan Yardımcısı ve 1. Başkan Vekili Hasan Suver Başkanlık yaptı. Ak Parti Grubuna Yahya Atıcı ve CHP Grubuna Soner Özimer Grup Başkan Vekilliği yaptı.

6 MADDE İÇİN 65 DAKİKA MESAİ YAPTILAR 

Oturumda gündem olan 6 gündem maddesi için 65 dakika mesai yapan meclis üyeleri arasında maddeler kıran kırana tartışıldı. CHP Grubunun muhalefet görevini tam olarak yerine getirdiği Fatih Meclisi’nde 5. Madde en yoğun tartışılan gündem maddesi oldu.

Tartışma yaşanan 5. madde de yapımı sırasında tartışmalara neden olan İskenderpaşa mahallesi Ahmediye Caddesi no:30 da ( 2006 da 23. parsel İmar – Hukuk Komisyonunun ortak maddesi ) bulunan Kurucusu ve Onursal Başkanı Prof. Dr. Mustafa KARATAŞ olan İlim Hizmet Araştırma Derneği’nin...