28 / 04 / 2024

Fatih Belediyesi Hizmet Binası

Fatih Belediyesi Hizmet Binası

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.

Fatih Belediyesi'nden Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Fatih Belediyesi, Süleymaniye Camisi'nin silüetini kapattığı iddia edilen ve 494 ada 1 parsel üzerinde hayata geçirilen binayla ilgili  açıklama yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası yıkılacak mı?

30 Ekim tarihinde Yunanistan’ın Sisam Adası’nda meydana gelen 6,9 büyüklüğündeki depremde hasar gören İzmir Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası'na ilişkin güçlendirme ve yıkım tartışmaları devam ediyor. Mimarlar Odası İzmir Şubesi, konuyla ilgili bir açıklama yayınladı.

Kandıra Belediyesi hizmet binası inşaatında sona gelindi!

Kocaeli Belediyesi tarafından Kandıra Belediyesi için inşa edilen hizmet binasında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Binanın imalat çalışmaları bitmek üzere. 

Adalar Belediyesi Hizmet Binası depreme dayanaksız mı?

Adalar Belediye Başkanlığı İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nın depreme dayanıksız olduğunu belirledi. Yapılan analizler sonrasında İBB'nin Adalar Belediyesi Hizmet Binası'nı yıkması bekleniyor.

Fatih Belediyesi sit alanında olduğu gerekçesiyle bir eve el koydu!

Fatih Belediyesi’nin 75 yaşındaki kadın ve ailesinin oturduğu eve “taşınmazın sit alanında kalması nedeniyle tapu tahsis belgesinin geçersiz olduğu” gerekçesiyle el koydu.

Marmaris Belediyesi hizmet binası yıkıldı!

Riskli yapı olduğu gerekçesiyle boşaltılan Marmaris Belediyesi hizmet binasının yıkımı yapıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hizmet binası bitme aşmasında!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası, alışveriş merkezi ve otel inşası gibi projelerin yer aldığı çalışmaları inceledi. 

Riskli yapı olduğu tespit edilen Marmaris Belediyesi hizmet binası boşaltıldı!

1970'li senelerin başında otel olarak hayata geçirilen 1990 yılında ise belediye binasına dönüştürülen Marmaris Belediyesi hizmet binası riskli olduğu gerekçesiyle boşaltıldı.

İzmir Karaburun Belediyesi hizmet binası için yeni yer arayışında!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem nedeniyle hasar gören Karaburun Belediyesi hizmet binası için yer arayışı devam ediyor.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi hizmet binasının 7 katı tamamlandı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası ile ilgili gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına katılarak binanın inşaatındaki son durum hakkında bilgi aldı.

Yunanistan vatandaşından Fatih Belediyesi'ne icra takibi!

Arazisine Fatih Belediyesi tarafından ‘acele kamulaştırma’ yoluyla el konulan Yunanistan vatandaşı Danay Manias kazandığı dava sonrasında 33 milyon 985 bin TL'lik icra takibi başlattı

Beykoz Belediyesi Hizmet Binası açıldı!

Beykoz Belediyesi’nin en önemli yatırımları arasında yer alan, Beykoz Belediyesi Beykoz Belediyesi Hizmet Binası hizmete açıldı.

Fatih Belediyesi 12 milyona kat karşılığı konut ve sosyal tesis yaptıracak!

Fatih Belediyesi mülkiyetinde bulunan taşınmaz mallar üzerinde kat karşılığı sosyal tesis ve 27 adet daire yapım ihalesi 30 Ekim'de yapılacak...

Fatih Belediyesi Hizmet Binası Haberi

Fatih Belediyesi Hizmet Binası

‘Günlük Kiralık Evlerle’ İlgili Fatih Belediyesi’nin İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı ile Birlikte Yaptığı Çalışmalarla İlgili Basın Bilgilendirme Toplantısı   bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda yapılacak.


Fatih Belediyesi tarafından uzun bir süredir üzerinde çalışılan ‘Günlük Kiralık Evler’ problemi ile ilgili olarak yapılan çalışmaların değerlendirileceği bilgilendirme toplantısı bugün saat 14.00 da Fatih Belediyesi Hizmet Binası’nda...