03 / 05 / 2024

fatih belediyesi satılık arsa

fatih belediyesi satılık arsa

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, Fatih Molla Gürani Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsa 172.17 metrekare alana sahip.

Fatih Belediyesi arsa satacak

Fatih Belediye Başkanlığı Hocaüveyz Mahallesi'ndeki 301 metrekare alanlı arsayı satacak.

Fatih Belediyesi arsa satacak

Fatih Belediye Başkanlığı Akdeniz Caddesi'nde 382 metrekare alanlı arsayı satışa çıkardı.

Fatih Belediyesi 2 milyon 750 bin TL'ye satılık arsa ihalesi!

Fatih Belediyesi, Aksaray Mahallesi'nde yer alan 156 metrekare arsasını 2 milyon 750 bin TL'ye ihale yoluyla satışa çıkardı...

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

5. Levent Torunlar GYO satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire!

Manisa Akhisar TOKİ satılık daire başvuruları için ön talep alımları başladı. Manisa Yunusemre Belediyesi ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı işbirliğiyle yapacağı konut projesini hayata geçiriyor.

Alibeyköy 5. Levent satılık konut!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Alibeyköy 5. Levent satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Torunlar GYO 5. Levent satılık ev!

Toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Torunlar GYO 5. Levent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

KİPTAŞ 5. Levent satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje KİPTAŞ ve Torunlar GYO imzası taşıyor. KİPTAŞ 5. Levent satılık ev tipleri 1+1'den başlıyor 4+1'e kadar yükseliyor.

Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire!

Proje Boğaziçi Köprüsü' ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Fatih Karagümrük'te 11.8 milyon TL'ye satılık 26 daire!

Fatih Belediyesi, Karagümrük'te yer alan toplam 26 adet 2+1 ve 3+1 daireyi, 11 milyon 823 bin 225 TL + KDV bedelle ihale edecek. Dairelerin ihalesi 8 Nisan 2015 tarihinde yapılacak...

Ağaoğlu Maslak 1453 satılık!

Ağaoğlu Maslak 1453 satılık konut fiyatları 385 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Fatih Ormanı'nın yanında hayata geçirilen projede 36 aya varan vade farksız ödeme imkanı yer alıyor.

Küçükçekmece Blue Lake satılık!

İstanbul Fatih Mahallesi kentsel dönüşümü kapsamında hayata geçirilen Küçükçekmece Blue Lake satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı...

fatih belediyesi satılık arsa Haberi

fatih belediyesi satılık arsa

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, Fatih Molla Gürani Mahallesi'nde yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor.

172.17 metrekare alana sahip arsanın muhammen bedeli 34 milyon 434 bin TL, geçici teminat bedeli ise 1 milyon 33 bin 20 TL olarak belirlendi.

Söz konusu satış ihalesi 2 Kasım 2022 tarihinde saat 11:00'de Fatih Belediye Başkanlığı, Belediye Encümen Salonu'nda yapılacak.

GAYRİMENKUL SATILACAKTIR
İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığından:
İHALENİN KONUSU:
Madde 1- Aşağıda nitelikleri madde 2’de belirtilen Fatih İlçesi, Molla Gürani Mahallesi, 1829 ada, 53 parsel sayılı 172.17 m2 alanlı Belediyemiz malı taşınmaz 2886 sayılı Yasa gereğince ve şartnamesi uyarınca Kapalı Teklif Usulü ile Fatih Belediyesi Belediye Encümenince yapılacak ihale ile satılacaktır.
Madde 2- SATILACAK TAŞINMAZ MALIN;

Madde 3- İhaleye katılabilmek için isteklilerden İhale dosyasında...