16 / 05 / 2024

Fatih Dağdelen

Fatih Dağdelen

Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dağdelen, Emel Dağdelen Çetin tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak tarihinde kuruldu.

İBB Fatih ve Eyüpsultan'da konut imarlı 2 arsa satıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih ve Eyüpsultan'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 24 Ocak 2024 tarihinde yapılacak.

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İpd Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Yd Proje İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Yd Proje İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Btl Gayrimenkul Yatırım İnşaat Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Analiz Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Analiz Taşınmaz Değerleme Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bakırköy'de Onut Dağdelen tarafından kuruldu.

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ev Yapı Grup İnşaat Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Veysi Dağdelen ve Yunus Emre Öncü ortaklığında kuruldu.

Us Yapı İnşaat Reklam Tarım İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Us Yapı İnşaat Reklam Tarım İthalat İhracat Limited  Şirketi Kadıköy’de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan    Dağdelen tarafından kuruldu.

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Koçdağ Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Maltepe’de  250 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Koç ve Yakup Dağdelen tarafından kuruldu.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi!

Kripto para borsasının Türkiye’deki firmaları arasında yer alan Thodex’in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Tiran'da kaldığı 4 adres belirlendi.

Dağdelen Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağdelen Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Dağdelen ve Önder Dağdelen  tarafından kuruldu.

Yontürk Turizm Otelcilik Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Yontürk Turizm Otelcilik Gıda Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Kinyaz Yontürk tarafından açıldı!

Fatih Dağdelen Haberi

Fatih Dağdelen

Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Dağdelen, Emel Dağdelen Çetin tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 15 Ocak tarihinde kuruldu. 


Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;her türlü inşaat taahhüt işleri ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Özel Dora Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Şişli, Fulyamah Yavuz Sokak,...