29 / 04 / 2024

Fatih Derviş Ali Semt Konağı nerede

Fatih Derviş Ali Semt Konağı nerede

Fatihli gençlerin okuldan arta kalan zamanlarda birçok alanda eğitimlerine ve kültürel faaliyetlerine devam edebileceği Derviş Ali Semt Konağı’nın temeli geçtiğimiz gün atıldı.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Fatih Belediyesi İstanbul'un göbeğinde arsa satacak!

İstanbul İli Fatih Belediye Başkanlığı, İstanbul Fatih Ali Kuşçu Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı.

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Çelik Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Ali Çelik tarafından kuruldu.

Fatih Dervişali Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 1839 ada, 7 ( Yeni: 122, 123 ) 13, 83 parseller ile bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 17.10.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Ali Tarık Özsoy, İffet Özsoy ve Kübra Özsoy ortaklığında kuruldu.

Miza Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Kuruldu!

Miza Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Fatih'de Ali Çetin ve Taufik Hıdayat Sukenı ortaklığında kuruldu.

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçen Otelcilik Turizm Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Ali Ağüzüm tarafından kuruldu.

Ali Saraç Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ali Saraç Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ali Saraç tarafından kuruldu.

Fatih Dervişali Mahallesi 2552 ada 21 parsel imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Dervişali Mahallesi, 2552 ada, 21 parsele ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Fatih Dervişali Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Fatih Belediyesi tarafından Dervişali Mahallesi’nde hayata geçirilen ve aynı isimle anılan Dervişali Aile Sağlığı Merkezi hizmete açıldı.

Fatih Müftü Ali Mahallesi nazım imar planı tadilatı askıda!

Fatih İlçesi, Müftü Ali Mahallesi, 2469 ada, 7, 8, 9, 10, 22 ve 23 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı askıda...

Derviş Baba Öğrenci Yurt İşletmeleri Limited Şirketi kuruldu!

Derviş Baba Öğrenci Yurt İşletmeleri Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Petek tarafından kuruldu. 

Fatih Derviş Ali Semt Konağı nerede Haberi

Fatih Derviş Ali Semt Konağı nerede


Fatih Belediyesi, ilçenin 7'nci semt konağı olacak olan Derviş Ali Semt Konağı’nın temel atma törenini Derviş Ali Mahallesinde düzenledi. Düzenlenen törene Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Avrupa Birliği Eski Bakanı Volkan Bozkır ve çok sayıda vatandaş katıldı. Fatih Belediyesi’nin mehteran takımının marşları ile başlayan tören protokol konuşmaları ile devam etti. Ardından sahneye çıkan protokol üyeleri butona basarak temele harç döktüler. Başkan Demir ve beraberindeki heyet temel atılan alana gelip inşaat süreci ile ilgili yetkililerden bilgi aldı.


Derviş Ali Semt konağı tamamlandığında içerisinde, Çocuk Diş Tedavi Merkezi, Kütüphane, Gençlik Merkezi, Etüt Salonu, Bilgisayar Sınıfı, derslikler, çok amaçlı salon, rehberlik birimi, muhtarlık bölümü ve PTT merkezi yer alacak.


Fatih Belediyesi’nin semt konakları ve bilgi evlerinde her yaştan binlerce Fatihliye ücretsiz hizmet veriyor. Fatih...