04 / 05 / 2024

Fatih Elibol avrupa oturum izni

Fatih Elibol avrupa oturum izni

Avrupa'da 2008 yılında çıkan finansal krizin etkilerini aşmaya çalışan Avrupa Birliği (AB) ülkeleri gözünü gayrimenkul yatırımcılarına dikti. Avrupa ülkeleri, AB'ye üye olmayan ülkelerin alıcılarını 'oturma izni' vererek cezbetmeye çalışıyor.

Togg, 2025'te Avrupa yollarına çıkacak!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye'nin yerli ve tamamen elektrikli otomobil olan Togg'un 2025 senesinde Avrupa yollarında görüleceğini açıkladı. İşte haberin ayrıntıları...

Milli Emlak'tan İstanbul Fatih'te satılık dükkan fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Fatih'te yer alan dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Unıversal Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Üsame Abdullah tarafından kuruldu.

Ayasultan Turizm İnşaat Limited Şirketi Avrupa 2. Şubesi açıldı!

Ayasultan Turizm İnşaat Gıda Matbaa Yayıncılık Prodüksiyon San Ve Tic Limited Şirketi Avrupa 2. Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emetullah Hatipoğlu tarafından açıldı.

Ayasultan Turizm İnşaat Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi açıldı!

Ayasultan Turizm İnşaat Gıda Matbaa Yayıncılık Prodüksiyon San Ve Tic Limited Şirketi Avrupa 1 Şubesi Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Emetullah Hatipoğlu tarafından açıldı.

Fatih'te 4 katlı bina tahliye edildi!

İstanbul Avrupa Yakası Fatih Ayvansaray'da yer alan 4 katlı bina acil olarak tahliye edildi...

Avrupa Tesis Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Avrupa Tesis Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şahin tarafından kuruldu. 

Yabancı yatırımcılar Avrupa Yakası'ndan ev alıyor!

TTR Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tataroğlu, yabancı yatırımcıların Avrupa Yakası'na yatırım yaptıklarını söyledi. Tataroğlu, yabancıya yapılan satışların müteahhitleri sevindirdiğini söyledi.

İzmir'de gayrimenkul fiyatları ve yaşam çok cazip!

Bazı holdinglerin İzmir'den yer baktığını ifade eden RealtyCo'nun kurucusu Fatih Elibol, "Son dönemde en çok İzmir ve çevresine ilgi var." dedi. 

Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak!

Türkiye’den konut alan bazı yabancılar fahiş fiyat ve yanlış lokasyon kurbanı oluyor. Yeni gayrimenkul yasasıyla yatırımcı güvence altına alınacak. Realty Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, bu sayede yabancıya satışların yüzde 30 artacağını belirtti.

Realty TR, Avrupa ve ABD'de büyüyecek!

İşletme tipi franchise sistemini ilk kez gayrimenkule uyarlayan Fatih Elibol, Realty-TR markası ile 5 kıtada ve 47 ülkede gayrimenkul pazarlaması yapıyor. Elibol, Realty TR markasını Avrupa ve ABD'de büyütmeyi hedefliyor.

Yeni yasa ile yabancıya konut satışı yüzde 30 artar!

Realty Co. Dünya Başkanı Fatih Elibol, Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik hakkında açıklamalarda bulundu. Elibol, yeni yasa ile yabancılara satışın yüzde 30 oranında artacağını söyledi. 

Realty TR, 5 ofis daha açacak!

Fatih Elibol’un kurduğu Realty-TR hedef büyüttü. Realty TR, 2017 sonuna kadar Türkiye'de 5 ofis daha açacak...

Fatih Elibol avrupa oturum izni Haberi

Fatih Elibol avrupa oturum izni

Avrupa'da 2008 yılında çıkan finansal krizin etkilerini aşmaya çalışan Avrupa Birliği (AB) ülkeleri gözünü gayrimenkul yatırımcılarına dikti. Konut alımlarının AB bölgesinden Türkiye gibi gelişmekte olan ülkelere kaymasıyla konutun yanına 'bonus' da vermek isteyen Avrupa ülkeleri, AB'ye üye olmayan ülkelerin alıcılarını 'oturma izni' vererek cezbetmeye çalışıyor. Bu nedenle bellirli bir rakamın üzerinde ödeme yaparak ev alanlara tüm aileyle birlikte oturma izni veriliyor. Yunanistan'dan İspanya'ya, Portekiz'den İrlanda'ya kadar birçok ülke kendisinden ev alanlara verdiği oturma izniyle, bu kişelerin AB içerisinde serbest dolaşım hakkı elde etmesini de sağlıyor. Ev için ödenen rakamlar ise ülkeden ülkeye değişiyor. 40 bin Euro ile 500 bin euroya kadar uzanan miktarları gözden çıkaranlar istedikleri alabiliyorlar.


Dünyanın birçok ülkesinde ofisleri bulunan( 5 kıtada 36 ülkede)Realty-TR Yönetim Kurulu Başkanı Fatih...