21 / 05 / 2024

fatih hırkayı şerif camisi nerede

fatih hırkayı şerif camisi nerede

Hırkai Şerif Camii, restorasyonun ardından bugün ziyarete açıldı. Hırka-ı Şerif Camii'nin açılış törenine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de katıldı.

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Assan Global Tekstil İnşaat Mobilya Hırdavat Kimyevi Maddeler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Umut Şan tarafından kuruldu.

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Fhd İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Hüdayi Doğan tarafından kuruldu.

Fatih 1/5000 imar planı değişikliği askıya çıkarıldı!

Fatih ilçesi, Plan Notlarının I-Plan Genel Hükümleri Başlığına yeni maddenin (I-29) eklenmesine ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı değişikliği askıya çıkarıldı.

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hüseyin Bayraktar Gayrimenkul İnşaat Antikacılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şile'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Hüseyin Bayraktar tarafından kuruldu.

Fatih Hırka-i Şerif Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Hırka-i Şerif Mahallesi, 3007 ada, 219 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Beykoz 1. Etap Fatih Mahallesi imar uygulaması askıya çıkarıldı!

İstanbul İli Beykoz İlçesi 1. Etap Fatih Mahallesi 1295 Ada 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 1296 Ada 1, 2, 3, 4, 5 Parsellere İlişkin 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulaması askıya çıkarıldı.

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Emre Kılıçer tarafından kuruldu.

Fatih Altaylı'dan hükümete KYK kredileriyle ilgili flaş talep!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AK Parti hükümetine seslenerek KYK kredisini faizleriyle birlikte ödeyen vatandaşlar için çağrıda bulundu.

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vas Yapı İnşaat Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Şerif Özen ve Mehmet Veysi Özen ortaklığında kuruldu.

Soydere Hırdavat İnşaat Elektrik Elektronik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soydere Hırdavat İnşaat Elektrik Elektronik Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Fatih Yeşilirmak tarafından kuruldu.

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Berat Hırdavat İnşaat Taahhüt Isıtma Soğutma İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mehmet Süren tarafından kuruldu.

İBB, Süleymaniye’nin silüetini bozan yurt inşaatını mühürledi!

İstanbul Fatih'te tarihi Süleymaniye semtinde İlim Yayma Vakfı'nca yapılan inşaat İBB tarafından bugün saat 16.00 sıralarında inşaat mühürlendi.

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hılls Turizm Otelcilik Yatçılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Cemal Çelik ve İbrahim Okan Duyar ortaklığında kuruldu.

fatih hırkayı şerif camisi nerede Haberi

fatih hırkayı şerif camisi nerede


Restorasyon nedeniyle bir süredir kapalı olan Hırka-i Şerif Camii, bugün Cuma namazı öncesi ziyarete açıldı. Hırkai Şerif Camii ziyarete açılması nedeniyle İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fatih Hırka-i Şerif Camii'ne bir ziyaret gerçekleştirdi. 


Her Ramazan ayında Müslümanların akınına uğrayan Fatih'teki Hırka-i Şerif Camii bu Ramazan’da da ziyaretçilerini bekliyor. Veysel Karani Hazretleri'nin soyundan gelenler tarafından korunan, 58 ve 59. Kuşak torunları tarafından da bugüne kadar getirilen kutsal emanet, Ramazan Ayı'nda yeniden ziyaretçileriyle buluşacak. 



Fatih'teki Hırka-i Şerif Camii’nde bulunan Hırka-i Şerif’in açılışına Başkan Kadir Topbaş’ın yanı sıra İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, İstanbul Müftüsü Prof. Dr. Rahmi Yaran ile Veysel Karani'nin torunları katıldı. Açılışta Kur’an-ı Kerim ve ilahiler okundu.



Ziyaret arife günü...