30 / 04 / 2024

Fatih Altaylı'dan hükümete KYK kredileriyle ilgili flaş talep!

Fatih Altaylı'dan hükümete KYK kredileriyle ilgili flaş talep!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AK Parti hükümetine seslenerek KYK kredisini faizleriyle birlikte ödeyen vatandaşlar için çağrıda bulundu.



Dün AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, KYK kredisi alan öğrenciler için müjdeli bir haber paylaşarak faizlerin silindiğini, öğrencilerin yalnızca ana parayı ödeyeceklerini duyurmuştu.

Bu gelişmenin ardından başta Twitter olmak üzere birçok sosyal ağda daha önce KYK kredillerini faizleriyle birlikte ödeyen vatandaşlar duruma tepki göstermişti.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı da konuyu bugünkü köşe yazısına taşıdı.

Fatih Altaylı dan hükümete KYK kredileriyle ilgili flaş talep!

İktidar partisine seslenen deneyimli gazeteci, faiz ödemesi yapan vatandaşlara ilgili tutarın iade edilmesi gerektiğini savundu.

Deneyimli gazetecinin köşe yazısından öne çıkan kısımlar şu şekilde:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön