08 / 05 / 2024

Fatih İbiş emlak konut

Fatih İbiş emlak konut

Emlak Konut GYO’da 12 yıldır görev yapan Özlem Hanoğlu Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'un danışmanlığına atandı. Fatih İbiş ise Emlak Konut Basın Müşavirliği görevini üstlendi.

Kiralar yüzde 25 düştü!

Emlak sektöründe denetimler ve konut alımında kredi kısıtlaması kiralık konutlarda fiyatları son 4-5 ayda yüzde 25 geriletti. İstanbul Fatih’te emlakçılık yapan Emre Dinçer, “16 bin TL olan ev, 12 bin TL'ye indi. Ev sahiplerinin aklı başına geldi” diye konuştu.

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kuruldu!

A-a Turzi̇m Ti̇c.emlak İnş.elektri̇k Elektroni̇k Mobi̇lya Bi̇lgi̇sayar İth. İhr.sanayi̇ Li̇mi̇ted Şi̇rketi̇ Kağıthane'de Hüseyin Narmanlı tarafından kuruldu!

Milli Emlak'tan İstanbul Fatih'te satılık dükkan fırsatı!

İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, İstanbul Fatih'te yer alan dükkanı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Küre Gayrimenkul Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 1 milyon 300 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Tüysüz tarafından açıldı.

 Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban emlak zengini çıktı!

“Fatih Nurullah” ismini kullanan Uşşaki Şeyhi Eyyüp Fatih Şağban'ın istismar davasında ilgi çeken detaylar rotaya çıktı. Şağban'ın, emlak zengini olduğu 16 binasının 7 dairesinin olduğu ortaya çıktı. 

Özel Pazarlama Gsm Elektrik Elektronik İletişim Emlak İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Fatih Şubesi açıldı!

Özel Pazarlama Gsm Elektrik Elektronik İletişim Emlak İnşaat San.Ve Tic.Ltd.Şti.Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Alfaham Emlak Limited Şirketi kuruldu!

Alfaham Emlak Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Faham tarafından kuruldu.

Afshar Turizm Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Afshar Turizm Emlak Danışmanlığı Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Farzın Afshar tarafından kuruldu.

Rst Ticaret Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rst Ticaret Emlak Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Awezan Mohammed Ali Ali tarafından kuruldu.

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Açık Ada Turizm Emlak Gıda Otomotiv Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Ali Açıkada tarafından kuruldu...

AL Saadi Turizm Emlak ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi kuruldu!

AL Saadi Turizm Emlak ve Seyahat Acentesi Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile M.M.Abdulhasan Al-Saadi tarafından kuruldu...

Fatih İbiş emlak konut Haberi

Fatih İbiş emlak konut

Emlak Konut GYO'da görev değişikliği yapıldı. Emlak Konut Basın Müşavirliği'ne İdari İşler ve İnsan Kaynakları Müdür Vekili görevini yapan Fatih İbiş getirildi. 


Emlak Konut Basın Müşavirliği görevini daha önceden yapan Özlem Hanoğlu ise  Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum'un danışmanlığı görevine...