05 / 05 / 2024

Fatih Karagümrük kütüphanesi

Fatih Karagümrük kütüphanesi

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

Yeni nesil şehir kütüphanesi geliyor! Ödüllü kütüphane için çalışmalar son gaz devam ediyor! 

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin yeni nesil Şehir Kütüphanesi projesi için çalışmalar son gaz devam ediyor. 

Volkan Demirel'e büyük şok! 6 milyon dolarlık villasına tedbir kararı

Uzun yıllar Fenerbahçe kalesini koruduktan sonra kariyerine Fatih Karagümrük’ün teknik direktörü olarak devam eden Volkan Demirel’in Acarkent’teki 6 milyon dolarlık villasına ihtiyati tedbir kararı konuldu.

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi açıldı!

Merdivenci İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Müteahhitlik Limited Şirketi Karagümrük Şubesi bugün Fatih'te 75 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Özalıcı tarafından açıldı.

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesi mecliste!

İzmir Atatürk İl Halk Kütüphanesi yapımı projesinin akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Antalya Kepez'e 'Burhanettin Onat Kütüphanesi' geliyor!

Antalya Kepez Belediyesi tarafından DokumaPark'a Burhanettin Onat Çocuk Kütüphanesi inşa edilmesi için çalışmalara başlandı.

Keçiören Yükseltepe'deki Mehmet Doğan Kütüphanesi açıldı!

Keçiören Yükseltepe'ye Mehmet Doğan Kütüphanesi yapıldı. Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bursa İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi hizmete açıldı!

Bursa'da Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan İncirli Kültür Merkezi ve Kütüphanesi, ilçe sakinlerinin hizmetine açıldı.

ABD'den Türkiye'de dahil 18 ülkeye yeni gümrük vergisi!

ABD Ticaret Bakanlığı, Türkiye'nin de içinde bulunduğu 18 ülkeden alüminyum alaşım levha ithalatına damping veya sübvansiyon uygulandığı gerekçesi ile ek gümrük vergisi getirdi.

Kepez'e 'dünya' kütüphanesi inşa edilecek!

Kepez Belediyesi, dört kütüphane projesinin en büyüğünün de yapımına başlıyor. Kütüphane, Gülveren Kentsel Dönüşüm Projesi'nin inşa edildiği arazinin yanında yer alan 6 bin 500 metrekare büyüklüğüne sahip belediye kültürel tesis alanında yapılacak.

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Fatih'te Karagümrük Kütüphanesi hizmete açıldı!

Fatih Belediyesi, ilçede dokuzuncu kütüphanesi olan Karagümrük Kütüphanesi'nin açılışını gerçekleştirdi. 

İstanbul Örnektepe ve Sulukule'de mahalle evleri açıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden biri olan mahalle evlerinin ilk ikisi Beyoğlu Örnektepe ve Fatih Karagümrük Sulukule'de açıldı. 

Konya Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi!

Konya Meram Belediyesi tarafından inşa edilen Meram İlçe Halk Kütüphanesi inşaatında sona gelindi.

Fatih Karagümrük kütüphanesi Haberi

Fatih Karagümrük kütüphanesi

Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’ın talimatıyla inşa edilen ilçedeki dokuzuncu kütüphane, Karagümrük Kütüphanesi ismiyle hizmete açıldı. 

Fatih Belediyesi'nde yer alan habere göre; 13 yaş ve üzeri gençleri ağırlayacak olan Karagümrük Kütüphanesi; Pazar günleri dışında haftanın altı günü, 08.30 – 24.00 saatleri arasında hizmet verecek. Pandemi tedbirleri çerçevesinde inşa edilen kütüphane, 52 öğrenciyi aynı anda ağırlayabiliyor. 5 bilgisayarlı çalışma masası bulunan Karagümrük Kütüphanesi’nde, misafirlere ücretsiz Wİ-Fİ ve çıktı alma imkânı da hizmeti de sunulacak.
 

Fatih'teki Zeyrek Evleri...