21 / 05 / 2024

Fatih Keçeci Karabaş Semt Konağı nerede

Fatih Keçeci Karabaş Semt Konağı nerede

Fatih Belediyesi’nin 4’üncü semt konağı olan ve 6’ncı Bilgi Evi’nin de bünyesinde bulunduğu Hırka-i Şerif Mahallesi’ndeki Keçeci Karabaş Semt Konağı hizmete başladı.

Elde Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elde Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Keçeci tarafından kuruldu.

Camevi İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Camevi İnşaat Elektrik Hırdavat Kimyevi Maddeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Keçeci tarafından kuruldu.

Doğal gazın evlere gireceği tarih belli oldu! Bakan Fatih Dönmez açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Dönmez, Karadeniz'de 540 milyar metreküplük doğal gaz keşfini 2023 yılının ilk çeyreğinde evlere ulaşacağını açıkladı. İşte detaylar…

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cihangir Hafriyat Demir Çelik Ürünleri Otomotiv İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Şeref Karabaş tarafından kuruldu.

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Nuhoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Kadıköy'de 60 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Keçeci tarafından açıldı.

Balat İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Karabaş Mahallesi Balat İskelesi’ne ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Keçiören Fatih Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Fatih Köprüsü'nün inşaatının yeniden başlayacağını söyledi...

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mmg Mühendislik Mimarlık Gayrimenkul Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Esra Keçeci ve Rahşan Polat Dadaşi ortaklığında kuruldu.

Redline Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Redline Gayrimenkul Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Keçeci tarafından kuruldu.

Realist İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Realist İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Keçeci tarafından kuruldu.

Source Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Source Enerji Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Cemil Keçeci tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkan Taahhüt İnşaat Yapı Temizlik Maddeleri Gıda Ürünleri Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Murat Serhat Keçeci tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Fatih Veledi Karabaş Parkı hizmete açılıyor!

Mevlanakapı Mahallesi'nde yer alan Veledi Karabaş Parkı çevresinde yapılan kamulaştırılma ve projelendirme çalışmaları tamamlanıyor, parkın kısa süre içerisinde hizmete açılması planlanıyor.

Fatih Keçeci Karabaş Semt Konağı nerede Haberi

Fatih Keçeci Karabaş Semt Konağı nerede


Fatih Belediyesi semt konaklarını, ‘Sosyal Belediyecilik’ anlayışının bir gereği olarak, her semtin farklı, sosyo-ekonomik ve kültürel ihtiyaçları göz önünde bulundurularak, yerel halkın yaşam kalitesini artırmak için halkın eğitimden sağlığa, kültürel etkinliklerden sosyal yardımlaşma hizmetlerine kadar pek çok hizmete daha hızlı, daha kolay ve kaliteli biçimde ulaşmasını sağlamak amacı ile kuruyor. Daha önce Müftü Ali, Silivrikapı ve Marmara Semt konaklarını hizmete sunan Fatih Belediyesi, son  olarak Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan Keçeci Karabaş Semt Konağı’nı Fatihlilerin hizmetine sundu.

Keçeci Karabaş Semt Konağı bünyesinde, Bilgi Evi, Hırka-i Şerif Mahalle Muhtarlığı, kütüphane, çok amaçlı salon ve park  bulunuyor.


KEÇECİ KARABAŞ ŞEYH ABDURRAHMAN EFENDİ KİMDİR?


Semt Konağımız Keçeci Karabaş Şeyh Abdurrahman Efendi’den adını alan mahallede Kabakulak Çıkmazı’nda inşa edilmiştir. Şeyh Efendi’nin isimlerinden birinin “Keçeci” olması Osmanlı...