03 / 05 / 2024

Fatih Kıvanç kimdir

Fatih Kıvanç kimdir

Sinpaş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Kıvanç kimdir? Fatih Kıvanç daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Fatih Kıvanç'ın biyografisi...

Fatih Kıvanç Servet GYO yönetim kurulu üyeliğine atandı!

Sevet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre Fatih Kıvanç Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kuru lu üyeliğine atandı...

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Serdar Kırmaz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serdar Kırmaz kimdir? Kaç yaşında?   Serdar Kırmaz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Serdar Kırmaz'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Serdar Kırmaz'ın hayatına dair merak edilenler.

Kıvanç Zaimler Kimdir?

Kıvanç Zaimler kimdir? Kıvanç Zaimler’in mesleği nedir? Kıvanç Zaimler hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Tuncer Köklü Kimdir? 

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tuncer Köklü kimdir? Tuncer Köklü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tuncer Köklü hakkında merak edilenler...

Ahmet Kürkçü kimdir? Eğitim hayatı nasıl? Uzmanlık alanı nedir?

Vizyon Grup Bağımsız Denetim A.Ş Mali Müşavirlik ve T.T.K. , Müdürü Ahmet Kürkçü kimdir? Ahmet Kürkçü daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ahmet Kürkçü'nün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ahmet Kürkçü`nün hayatına dair merak edilenler.

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

İzleyicilerin gözünden kaçmadı! Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes kaç TL? 

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ'un kullandığı Mercedes'in EQE modeli dikkat çekti ve araştırılmaya başlandı. İşte Mercedes EQE'nin güncel fiyatı...

Nusret Orhun Köstem Kimdir?

Nusret Orhun Köstem kimdir? Nusret Orhun Köstem’in mesleği nedir? Nusret Orhun Köstem nereden mezundur? İşte detaylar!

Tarık Ongun kimdir? 

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Tarık Ongun kimdir? Tarık Ongun  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Tarık Ongun'un biyografisi..

İdris Küpeli Kimdir?

İdris Küpeli kimdir? İdris Küpelinin mesleği nedir İdris Küpeli nereden mezundur? İşte detaylar!

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Volkan Kırtok kimdir?

İnşaat sektörünün online pazaryeri Workindo’nun Genel Müdür Yardımcısı olan Volkan Kırtok kimdir? Volkan Kırtok hangi görevlerde bulundu?

Sinpaş Holding'in acı günü! Gülbeyaz Kıvanç vefat etti!

Sinpaş Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Avni Çelik ve eşi Sibel Çelik'in dünürü Gülbeyaz Kıvanç hayatını kaybetti.

Fatih Kıvanç kimdir Haberi

Fatih Kıvanç kimdir

Fatih Kıvanç kimdir?
Adana’da 1972'de dünyaya gelen Fatih Kıvanç, Marmara Üniversitesi İİB Fakültesi’nden mezun oldu. Ardından Kuzey Karolina Üniversitesi’nde İşletme Yüksek Lisansını tamamlayan Fatih Kıvanç, 1997 yılından beri Kıvanç Tekstil firmasında pazarlamadan sorumlu genel müdür yardımcısı olarak çalışan Fatih Kıvanç, 2007 yılından bu yana Acıbadem Eğitim Okulları, Boğaziçi Vakfı ve Darende Eğitim ve Kültür Vakıflarında Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptı. 

Türkiye Kurumsal Yönetim, Osmanbey Tekstil İşadamları, Türkiye Giyim Sanayiciler derneklerinde de üyeliği olan Fatih Kıvanç, Sinpaş Grup Şirketlerinde Yönetim Kurulu üyeliği görevlerini sürdürdü.

Fatih Kıvanç, 2020 yılının Haziran ayından bu yana Sinpaş GYO’da Yönetim Kurulu üyesi olarak görevine devam ediyor.