29 / 04 / 2024

fatih köprüsü projesi

fatih köprüsü projesi

Trafik yoğunluğunun yaşandığı Fatih Köprüsü'ne kardeş geleceğinin müjdesini veren Ak, Ankara Büyükşehir Belediyesi'yle birlikte ikinci bir Fatih Köprüsü'nün yapılacağını bildirdi. "Bu projenin de imar planları yapıldı" dedi.

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

1915 Çanakkale Köprüsü Projesi "Yılın Projesi" olarak seçildi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı açıklamada "Söz konusu ödülle beraber 1915 Çanakkale Köprüsü, bu sene ENR'den2i farklı ödül kazandı ve toplamda 24 ulusal ve uluslararası saygın ödülün sahibi oldu." diye konuştu. İşte haberin ayrıntıları...

1915 Çanakkale Köprüsü 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu merakla beklenen 1915 Çanakkale Köprüsü ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, "1915 Çanakkale Köprüsü Projesi'ni 2 milyar 545 milyon avro yatırımla tamamladık." dedi.

1915 Çanakkale Köprüsü istihdama katkı sağlayacak! 

1915 Çanakkale Köprüsü projesi hakkında değerlendirmede bulunan İstanbul Kamu Özel Sektör İş Birliği Mükemmellik Merkezi ve Dünya KÖİ Uzmanları Birliği Orta Asya Bölüm Başkanı Dr. Eyüp Vural Aydın dev projenin istihdama katkıda bulunacağını dile getirdi. 

Keçiören Fatih Köprüsü yeniden inşa edilecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören Fatih Köprüsü'nün inşaatının yeniden başlayacağını söyledi...

Çanakkale Köprüsü'nün inşaatında deniz canlılarına duyarlılık!

İki yıl önce yapımına başlanan 1915 Çanakkale Köprüsü projesi, deniz canlılarının yaşamına hassasiyet gösterilerek hayata geçiriliyor.

1915 Çanakkale Köprüsü'nde dev çelik şaftlar hazır!

Çanakkale Boğazı’nın ilk ve Marmara Bölgesi’nin ise 5. asma köprüsü olan 1915 Çanakkale Köprüsü Projesi’de yeni bir gelişme yaşandı. Proje kapsamında ayakların temelini oluşturan şaftların yapımı tamamlandı.

Okmeydanı Araç Köprüsü Projesi imar planı askıda!

Beyoğlu İlçesi, D-100 Karayolu Üzeri Halıcıoğlu - Okmeydanı Araç Köprüsü Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı..

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Çanakkale Köprüsü Projesi kent ekonomisini canlandırdı!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Çanakkale Köprüsü Projesi ile kent ekonomisinin canlandığını açıkladı.

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün betonu dünyanın en prestijli ödülünü aldı!

Akçansa, Amerikan Beton Enstitüsü tarafından her yıl düzenlenen ve beton dünyasındaki en yenilikçi projelerin ödüllendirildiği The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

Akçansa'ya Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün betonu için ödül!

Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, The ACI Excellence in Concrete Construction Yarışması’nda, Yavuz Sultan Selim Köprüsü Projesi ile alt yapı kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu.

3. Boğaz Köprüsü dahil Kuzey Marmara Otoyolu Projesi tedbirleri!

Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Otoyolu Projesi ile İlgili 2016/20 Sayılı Başbakanlık Genelgesi 24 Ağustos 2016 tarihinde 29811 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı..

fatih köprüsü projesi Haberi

fatih köprüsü projesi

Keçiören Belediye Başkanlığı'na seçilen Ak, yeni dönemde ilçenin beton yığınlarından kurtulacağını söyledi. Ak, yapımı devam eden projelerle ilçenin Başkentin cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. 


Yerel seçimler sonrası ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, AKŞAM Gazetesi Ankara Temsilcisi Emin Pazarcı'yı ziyaret etti. Ziyarette Keçiören'le ilgili projelerinden bahseden Ak, çok yakında Keçiören'in cazibe merkezi haline geleceğini söyledi. Keçiören'in ağırlıklı olarak konutlardan oluşan bir yerleşim yeri olarak göründüğünü ifade eden Ak, bu görüntünün ilçeye 'Otel Kent' görüntüsü yansıttığını belirtti. Ak. "İnsanlar sabah işlerine, gece de evlerine geliyor. Keçiören, insanların geceleri gidip yattıkları bir zaman dilimi gibi duruyor. Biz. özellikle yapmış olduğumuz bazı çalışmalarla. Keçiören'i geceleri de insanların sosyal ve kültürel yaşantısının olabileceği bir alan haline getirmeye çalışıyoruz" şeklinde konuştu. 


GUMUŞDERE...