20 / 05 / 2024

Fatih Lisesi Çöşnük Kavşağı

Fatih Lisesi Çöşnük Kavşağı

Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, Çevre Yolu orta refüj düzenleme çalışmalarını tamamlayan belediye tarafından, Doğu girişi yan refüjlerde düzenleme çalışmalarına başlandı.

Halk GYO Fatih binasının değeri ne kadar oldu?

Halk GYO Fatih binasının piyasa değeri 20 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. Taşınmazın tamamına aylık 94 bin 750 TL kira değeri takdir edilirken, binanın KDV dahil toplam satış değeri 24 milyon 190 bin TL oldu. 

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Fatih Ersin Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Ersin Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 600 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Ersin tarafından kuruldu.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki kaçak yapısı için yıkım kararı!

FOX TV sunucusu Fatih Portakal'ın İzmir Seferihisar'da bulunan 8.3 dönümlük çiftliğinde ağaç kolonlar üzerinde inşa edilen kaçak eviyle ilgili yıkım kararı alındı.

Fatih Portakal'ın Seferihisar'daki çiftlik evine kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi!

Fox TV Ana Haber sunucusu Fatih Portakal’ın Seferihisar’daki 8.3 dönümlük çiftlik evine, yasalara aykırı şekilde 3 kaçak yapı inşa ettiği öğrenildi. Portakal’ın zamanında eleştirdiği İmar Barışı’ndan da yararlandığı ortaya çıktı...

Balıkesir Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Yırcalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı’nın Balıkesir'deki Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi yıkılıp yeniden depreme dayanıklı olarak inşa edilecek...

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nün özellikleri!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, 1988'den bu yana İstanbul'un iki yakasını bir araya getiriyor. Temeli 29 Mayıs 1985'te atılan ve öngörülenden 192 gün önce tamamlanan köprü, Boğaziçi Köprüsü ile iki kıtanın birleştirilmesi sürecine önemli katkı sağladı

TOKİ İzmir Kınık projesi tanıtıldı!

Kınık'da yapılması planlanan 276 toplu konut projesi, TOKİ yetkilileri, Kınık Kaymakamı Fatih Oktay Sözer, Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer tarafından sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve Kınıklı vatandaşlara tanıtıldı.

İzmir Kınık TOKİ Konutları fiyatları ne kadar?

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan proje başvuru işlemleri başladı. Projede 276 adet konut satışta. Peki İzmir Kınık TOKİ Konutları fiyatları ne kadar?

İzmir Kınık'taki proje hazırlık aşamaları sona erdi!

İzmir Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer, "Göreve geldiğimiz 2014 yılı Mail ayından bu yana Hükümet destekli olarak planladığımız projelerin proje hazırlık aşamaları sona erdi" dedi.

TOKİ İzmir Kınık Evleri başvuru işlemleri!

Konut alanlarının 74,82 metrekareden başladığı TOKİ İzmir Kınık projesinde toplamda 276 adet konut satışa çıkarılıyor. TOKİ İzmir Kınık Evleri başvuru işlemleri başladı ve devam ediyor.

TOKİ İzmir Kınık başvuru bedeli ne kadar?

Daire fiyatlarının 112 bin 750 TL'den başladığı projede toplamda 276 adet konuttan meydana geliyor. Proje 276 adet konuttan oluşuyor. Peki TOKİ İzmir Kınık başvuru bedeli ne kadar?

2016 TOKİ İzmir Kınık başvuruları!

Toplam 276 adet konuttan meydana gelen TOKİ İzmir projesinde ödemelere göre 240 aya varan vade imkanı sağlanıyor. 2016 TOKİ İzmir Kınık başvuruları başladı ve devam ediyor.

Fatih Lisesi Çöşnük Kavşağı Haberi

Fatih Lisesi Çöşnük Kavşağı

Fen İşleri Daire Başkanlığı Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında, öncelikle Çevre Yolu Doğu girişi yan refüjlerde sulama sistemi yenilendi. Sulama sisteminin yenilenmesiyle birlikte refüjlere toprak takviyesi yapılarak dolgu ve tesviye işleri yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 


Şu ana kadar Fatih Lisesi Çöşnük Kavşağı arasındaki kısımda çalışmalar büyük oranda tamamlanmış olup, toprak seriminin ardından çimlendirme ve fidan dikimi yapılacak.

Malatya Büyükşehir...