16 / 05 / 2024

Fatih Müftü Ali Mahallesi imar planı

Fatih Müftü Ali Mahallesi imar planı

Fatih İlçesi, Müftü Ali Mahallesi, 2469 ada, 7, 8, 9, 10, 22 ve 23 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı askıda...

Depremde 150 kişinin öldüğü sitenin müteahhidi yakalama kararına rağmen mal varlığını sattı!

6 Şubat depremlerinde 150 kişinin öldüğü Palmiye Sitesi'nin müteahhidi Ali Babaoğlu’nun yurt dışı yasağı ve yakalama kararı olmasına karşın mal varlığını sattığı belirlendi. İşte ayrıntılar...

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımı 7 bin TL'ye çıktı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kira yardımı paylaşımı geldi. Ali Kurt yaptığı paylaşımda KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımının 7 bin TL'ye çıktığını açıkladı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan TOKİ Başkanı Ömer Bulut'a 5 soru!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, TOKİ Başkanı Ömer Bulut'un İstanbul'da arsa üretilmesi gerektiği açıklamasının ardından, X sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Ali Kurt, Ömer Bulut'a TOKİ ile ilgili 5 soru yöneltti. İşte o sorular...

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Bakan Kirişçi'den çiftçilere müjde: 2023 buğday taban giyatları açıklanacak! Hazırlıklarınızı yapın!

Türkiye'deki seçim sonrası gelişmeler devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, 2023 buğday taban fiyatları hakkında açıklamalarda bulundu. Tarım yazarı Ali Ekber Yıldırım da buğday fiyatları için tarih verdi. Detaylar şöyle...

Ali İhsan Sılkım Kimdir?

Ahlatçı Doğal Gaz Dağıtım Enerji ve Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Sılkım kimdir? Ali İhsan Sılkım daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali İhsan Sılkım'ın biyografisi..

Somas Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somas Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Okan Müftüoğlu tarafından kuruldu.

Nuvo Dragos'taki 17 bağımsız bölümün satışı için protokol imzalandı!

Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Nuvo Dragos projesindeki yer alan 17 adet bağımsız bölümün Ali Uğur Özderici ve Ahmet Özderici'nin satın alması ile ilgili protokol imzaladı.

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Akseki Müftülüğü'nden İdlib için iki konut bedeli bağış!

Akseki Müftülüğü Suriye İdlib'te savaş mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında iki konut bedeli bağışta bulundu.

Konya İl Müftülüğü'nden İdlibli ailelere konut yardımı!

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlibli aileler için inşa edilen konutlar için 3 milyon 150 bin TL yardımda bulundu. 

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Fatih Müftü Ali Mahallesi imar planı Haberi

Fatih Müftü Ali Mahallesi imar planı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından bugün Fatih İlçesi, Müftü Ali Mahallesi, 2469 ada, 7, 8, 9, 10, 22 ve 23 parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli 21 Kasım 2018 tasdik tarihli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Fatih İlçesi, Müftü Ali Mahallesi, 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı 1 Mart'ta askıdan inecek.

İmar planı için...