29 / 04 / 2024

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımı 7 bin TL'ye çıktı! 

KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımı 7 bin TL'ye çıktı! 

Megakent İstanbul'da kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeden devam ederken, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'tan kira yardımı paylaşımı geldi. Ali Kurt yaptığı paylaşımda KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımının 7 bin TL'ye çıktığını açıkladı.



Megakent İstanbul'daki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ bir taraftan da yeni projelerini duyuruyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın kira yardımı artırmasından sonra bir artış da İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden geldi.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı paylaşımda KİPTAŞ Doğakent Evleri'nde kira yardımının 7 bin TL'ye çıktığını açıkladı.


KİPTAŞ DOĞAKENT EVLERİ'NDE KİRA YARDIMI 7 BİN TL OLDU

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/AliKurtistanbul üzerinden yaptığı paylaşımda "Güngören Doğakent Evleri projemizdeki hak sahiplerimiz de 1 Şubat itibarıyla kira yardımlarını 7 bin TL olarak alacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve KİPTAŞ  olarak vatandaşlarımızı riskli yapılardan kurtarmak, deprem dirençli evlere kavuşturmak için çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un paylaşımına vatandaşlardan yanıt da gecikmedi. Ünsüz Düşünür kullanıcı adını kullanan bir vatandaş Kaper Sitesi'nin bu yardımdan yararlanıp yararlanamayacağını sorarken, başka bir vatandaş da Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın verdiği kira yardımından ayrı olup olmadığını sordu.

 


150 KONUT 14 TİCARİ BİRİM

KİPTAŞ Doğakent Evleri projesi 4 blok olarak yükseliyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor. 

Toplam 150 konut ve 14 ticari birimin bulunduğu Doğakent Evleri'nde çocuk oyun alanları, dükkanlar, peyzaj alanları, sosyal tesis, kapalı otopark yer alıyor. 


KİPTAŞ Cadde Bakırköy'de son durum ne? Ali Kurt'tan resmi paylaşım geldi!

KİPTAŞ Pendik Arkatlı Evler teslime hazırlanıyor!

KİPTAŞ Eyüpsultan Yeşilpınar Evleri 2. Etap'ta anahtar teslimi yapıldı!


Geri Dön