12 / 05 / 2024

Fatih Namlı ve Mustafa Namlı

Fatih Namlı ve Mustafa Namlı

Nasa İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Namlı, Fatih Namlı ve Mustafa Namlı tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu

Kredi kartı kısıtlaması için tarih verildi: Seçim sonrası Nisan'da bunlar yapılabilir...

TCMB Başkanı Fatih Karahan ve Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kredi kartları ile ilgili düzenlemeleri işaret etmitşi. Peki kredi kartı kısıtlamaları neler olabilir? İşte ayrıntılar... 

Makeinvest İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Makeinvest İnşaat Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Yılmaz, Fatih Esmen ve Muhammet Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Mrkalem Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mrkalem Tasarım Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Şafak ve Emre Kalem ortaklığında kuruldu.

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Efef Luxury Travel Turizm Limited Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ekrem Yıldız, Emre Uçucu, Fatih Şekerci ve Furkan Bozyurt ortaklığında kuruldu.

İsfa Dizayn Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İsfa Dizayn Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Koç ve İsmail Turan ortaklığında kuruldu.

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilşan İnşaat Enerji Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Bilgen ve Sedat Şanlıer ortaklığında kuruldu.

3e Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

3e Yapı İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Erdem ve Ömer Erdem ortaklığında kuruldu.

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tres Dinastia İnşaat Yapı Ve Peyzaj Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Turan Ağar, Muhammet Fatih Han ve Oğuz Keleş ortaklığında kuruldu.

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Daf Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Fatih İpek ve Nihat Üçtepe ortaklığında kuruldu.

Guıdworld Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Guıdworld Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Durdi ve M. Alı Ahmed Al-Dhahab ortaklığında kuruldu.

Setfa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Setfa Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Teber ve Selim Yavaş ortaklığında kuruldu.

Rotam Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotam Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Koç ve Osman Koç ortaklığında kuruldu.

Fatih Namlı ve Mustafa Namlı Haberi

Fatih Namlı ve Mustafa Namlı

Nasa İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Ahmet Namlı, Fatih Namlı ve Mustafa Namlı tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 3 Haziran'da kuruldu.Nasa İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirket yurt içinde ve yurt dışında amacına ve faaliyet konusuna uygun olarak kendisinin ortaklarının talepte bulunan kooperatiflerin yerli ve yabancı resmi ve özel kuruluşların inşaat taahhüt projelendirme mühendislik hizmetlerinin tümünü her türlü uygulamanın tamamının korrdinasyon kontrol ve yönetimini yapmak ve/veya yaptırmak amacı ile kurulmuştur.ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Nasa İnşaat Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Gazeteci Ümit Deniz Sokak,...