03 / 05 / 2024

fatih park projeleri

fatih park projeleri

Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fatih’te yeşil alanı arttırma çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.

Fatih Veledi Karabaş Parkı'nın inşaatı başladı!

Mevlanakapı Mahallesi’nde yer alan Veledi Karabaş Parkı çevresinde yapılan kamulaştırılma çalışmalarıyla revize edilmek üzere yeniden projelendirilme çalışmalarının tamamlanmasıyla uygulama çalışmalarına başlandı.

Fatih Otlukçu Yokuşu'na yeni park!

Şeyhül İslam Mehmet Celalettin Cami inşaası arkasında kalan 613,84 m² lik alan mahalle sakinlerinin ve cami cemaatinin oturma ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir park olarak hizmet etmek üzere projelendiriliyor.

Kemikliburun Parkı projelendiriliyor!

Mevlanakapı Mahallesi Kemikliburun Sokağı üzerinde bulunan 7 bin 555 metrekarelik alan, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeni bir park olarak düzenlenmek üzere projelendiriliyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Saraçhane Parkı Şubesi Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Outdoor Factory Katar'da 750 milyon dolarlık tema park kuracak!

Outdoor Factory’nin Kurucu Ortağı Toygar Yedigöz, Katar ile ilgili planladıkları projeleri açıkladı. Yedigöz, ülkede 750 milyon dolarlık tema park kuracaklarını söyledi.

Sakarya Maltepe Park ve Adakule açıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Maltepe Park ve Adakule gerçekleştirilen törenle hizmete açıldı. 

Trabzon Fatih Parkı yeniden düzenlenecek!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Meydan Parkı'nın üçüncü etabına en kısa zamanda başlayacağını açıkladı. 

Gölbaşı'nda şehir parkı açıldı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ‘Şehir Parkı’nın’ tanıtımını yerel ve ulusal basına düzenlenen kahvaltıda gerçekleştirdi..

YEPGEM ve BTM Fatih'te yatırımcılarla buluştu!

Fatih Belediyesi’nin Yenilikçi Projeleri Geliştirme Merkezi Programı YEPGEM ve BTM, girişimci ve yatırımcılarla buluştu. 

Fatih Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı!

Fatih'in Küçük Ayasofya Mahallesi’nde yaptırılan Cundi Parkı ve Cundi Sosyal Tesisi hizmete açıldı. Fatih Belediye Başkanı Hasan Suver, tesisin açılışında açıklamalarda bulundu.

Ömer Faruk Başaran'dan Millet Bahçesi'ne kültür parkı önerisi!

Başaranlar Yatırım Holding Başkanı Ömer Faruk Başaran, Millet Bahçesi Projesi’ni çok beğendiğini belirterek, kendi projeleri olan “Türk Kültür Parkı” ve “Zoo İstanbul”un da bu projeye dâhil edilmesini teklif etti.

Fatih'teki tartışmalı araziye park yapılacak!

İstanbul'un Fatih ilçesinde yer alan Vatan Caddesi Molla Gürani Mahallesi'ndeki mülkiyeti İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) ait olan dev arazi ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. 

Fatih Şenol Güneş Parkı katlı otopark olacak!

2012 yılında imar planlarına park alanı olarak işlenen Fatih'teki alan, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla 4 katlı otopark olarak revize edildi.

Sakarya Arifiye Park'ın temeli atıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan Arifiye Park projesinin temeli atıldı.

fatih park projeleri Haberi

fatih park projeleri


Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Fatih’te yeşil alanı arttırma çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor.


Dervişali Mahallesi, Şehit Ümit Uçan Sokak ile  Müftü Sokak arasında kalan bin 170 metrekarelik alan, park olarak düzenlenmek üzere Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projelendirildi. 2016 yılının Mart ayında uygulama çalışmalarına başlanan parkta süs havuzu, gölgelikli oturma alanları, meydan ve yeşil alanlar konumlandırıldı. Dervişali Mahallesi’nde, 2012 yılında mahallenin adını taşıyan parktan sonra ikinci park da vatandaşların hizmetine sunulmuş oldu.



Fatih...