05 / 07 / 2024

Fatih Safitürk Kent Konağı nerede

Fatih Safitürk Kent Konağı nerede

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı dördüncü oturumu Meclis Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın başkanlığında gerçekleştirildi.

Fatih Altaylı'dan yabancıya konut satışı tepkisi: Parayı verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor!

Fatih Altaylı, katıldığı bir yayında yabancıya konut satışı ile ilgili açıklamalarda bulundu ve "250 bin dolar verenin 7 sülalesi Türk vatandaşı oluyor" dedi. Peki yabancıya konut satışı ile ilgili vatandaşlar neler söyledi? 

Osfa Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Osfa Mimarlık Mühendislik Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Türk tarafından kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel! İstanbul'un göbeğindeki otel 21 yıllığına kiralık!

Vakıflar Genel Müdürlüğü, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ilk projelerinden biri olan İstinye’deki “Atatürk Kent Ormanı'nın yanına otel yaptırmak için kolları sıvadı.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

İstanbul’da emlak fiyatları baştan aşağı değişti! Avcılar Fatih ve Bakırköy’de fiyatlar düşerken, kuzeyde fırladı!

Deprem felaketinin ardından beklenen Marmara depremi İstanbul'daki emlak fiyatlarını etkiledi. Avcılar, Fatih, Bakırköy gibi riskli ilçelerde fiyatlar düşerken; daha sağlam olduğu söylenen kuzey bölgelerde ise talep patlaması yaşanıyor.

Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İBB Deprem ve Zemin İnceleme Müdürlüğü tarafından olası büyük İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı bir çalışma yapıldı. Büyük İstanbul depreminde korkutan tablo! Fatih, Zeytinburnu, Bahçelievler, Bakırköy, Küçükçekmece... Peş peşe açıklandı

İstanbul'da 24 taksitle 4 konut ve 2 gayrimenkul satılıyor! Megakentte ev almak isteyenlere yüzde 20 indirim fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Milli Emlak, İstanbul ili, Fatih, Bakırköy, Şişli ve Büyükçekmece ilçelerinde yer alan 4'ü konut olmak üzere 6 gayrimenkulü taksit imkanıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

Bilfen Okulları'ndan 2021'de yeni şube atağı!

Kovid-19 salgını sürecinde birçok sektörde olduğu gibi eğitim sektöründe de dijitalleşme ön plana çıktı. Bilfen Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Fatih Öztürk, sektöre ilişkin bilgi verirken; yeni yatırımlarını da anlattı...

Fatih Yücelik, Türk Çimento'nun yeni başkanı oldu!

ERÇİMSAN Holding’in İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Yücelik, Türk Çimento’nun 24'üncü Başkanı oldu.

Mfa Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mfa Grup Yapı Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Arslantürk tarafından kuruldu.

Atatürk Kent Ormanı'nın tüm etapları açıldı!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 82. yıl dönümünde Sarıyer’deki Atatürk Kent Ormanı’nın açılışını yaptı. İmamoğlu, “Şehrin gerçekten kaybedilmiş yılları, kaybedilmiş alanları var. Daha önce bu alanlar niçin İstanbulluların olamadı? Herkesin oturup düşünmesi lazım” dedi.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı kaçak inşaat açıklaması!

İBB tarafından ilk etabı 19 Mayıs tarihinde açılan Hacıosman Atatürk Kent Ormanı’ndaki tüm çalışmalar, imar planlarına uygun olarak  yürütülüyor. İBB, imar planlarına göre yapılaşma hakkı yüzde 5 olmasına rağmen, bu hakkın sadece yüzde 1,5’lik kısmını kullanıyor.

İBB'den Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak inşaat!

İBB'nin Hacıosman Atatürk Kent Ormanı'nda kaçak yapı inşa ettiği iddia edildi. Geçtiğimiz aylarda yandaş bir şirkete 26 milyon TL'lik ihale veren İBB yönetimi, proje onay merci olan İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü'nden izin almadan kaçak yapı inşaatlarına başladı.

Fatih Safitürk Kent Konağı nerede Haberi

Fatih Safitürk Kent Konağı nerede


Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Aralık ayı dördüncü oturumu Meclis Başkan Vekili Seyfullah Kınalı’nın başkanlığında gerçekleştirildi. Belediye Meclis Salonunda icra edilen toplantıda ilgili komisyonlardan gelen önergeler görüşülerek karara bağlandı.

ŞEHİT MUHAMMET FATİH SAFİTÜRK KENT KONAĞI

Bu kapsamda görevi başında bombalı saldırı sonucu şehit edilen Mardin’in Derik ilçesi Kaymakamı Muhammet Fatih Safitürk’ün isminin Trabzon’da yaşatılmaması amacıyla, Büyükşehir Belediyesi tarafından Trabzon’a kazandırılan kent konağının isminin Şehit Muhammet Fatih Safitürk Kent Konağı olarak değiştirilmesi oybirliği ile karara bağlandı.


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) eski Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy’un isminin yaşatılması içinde Havaalanı mevkiinde bulunan kavşağa, Ali Osman Ulusoy Kavşağı ismi verilmesi oybirliği ile kararlaştırıldı.



Trabzon Büyükşehir...