17 / 05 / 2024

Fatih Şenol Güneş Parkı katlı otopark

Fatih Şenol Güneş Parkı katlı otopark

2012 yılında imar planlarına park alanı olarak işlenen Fatih'teki alan, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla 4 katlı otopark olarak revize edildi.

İstanbul'da dönüşüm nasıl yapılmalı? Mimar Şenol Gökner 'nüfus azaltılmalı' dedi!

İTÜ 2006 mezunu Mimar Şenol Gökner, X sosyal medya hesabından Marmara depremi ile ilgili paylaşımda bulundu ve İstanbul'un dönüşümüne değindi. İşte Gökner'in o paylaşımı ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Güneşi İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye ile Adnan Abdulhak tarafından kuruldu.

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'ne yeni tribün yapılıyor! 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı sona eriyor. Çift yönlü tribünün inşaatı yüzde 85 tamamlandı. Şimdi ise, doğal çimli sahanın karşısına yapılacak olan yeni bir tribün için harekete geçildi...

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş Grup Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 TL sermaye bedeli ile Emre Güneş tarafından kuruldu. 

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi'nde tribün inşaatı başladı!

Akyazı Şenol Güneş Kompleksi içerisinde yapılması planlanan çift yönlü tribünün inşaatına başlandı. Tribün 2 bin kişi kapasiteli olacak.

Her binaya güneş santrali geliyor!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 100 Günlük Eylem Planı’nda yer alan 17 hedefi açıkladı. Dönmez, bina çatı ve cephelerini ‘güneş santrali’ olarak kullanmayı teşvik edeceklerini belirtti.

Fatih Şenol Güneş Parkı katlı otopark olacak!

2012 yılında imar planlarına park alanı olarak işlenen Fatih'teki alan, İBB Meclisi’nde oy çokluğuyla 4 katlı otopark olarak revize edildi.

Büyükçekmece Şenol Güneş Stadyumu gün sayıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün talimatlarıyla eski tribünü yıkılan, yerine yeni ve modern tribün yapımı çalışmalarına başlanan Tepecik Şenol Güneş Stadyumu’nda sona gelindi.

Ataşehir Şenol Güneş Bulvarı imar planı askıda!

Ataşehir İlçesi, Şenol Güneş Bulvarı - 30004 Caddesi kesişimi Revize Geometrik ve Sirkülasyon Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda...

Çankaya Şenol Güneş Spor Parkı açıldı!

Ankara'da Çankaya Belediyesinin yaptırdığı spor parkı törenle açıldı. Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen: "Şenol Güneş'in ismi sonsuza dek yaşayacak" dedi.

Fatih Şenol Güneş Parkı katlı otopark Haberi

Fatih Şenol Güneş Parkı katlı otopark

Yeşil alanın en az olduğu ilçelerin başında Fatih geliyor. Park ve bahçeleri kapsayan aktif yeşil alanlar hesaba katıldığında, Fatih’te kişi başına 3.7 metrekare alan düşüyor. 

Habertürk Gazetesi'nden Mehmet Demirkaya'nın haberine göre; Şenol Güneş Parkı, Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından 2011 yılında çevre halkının rekreatif ve yeşil alan ihtiyaçlarına hizmet etmek üzere revize edildi, toplam 1310 metrekare olarak belirlendi. 

İBB, 2012 yılında yaptığı planlamayla, Şenol Güneş Parkı’nı büyütmek ve bütünlük oluşturmak için tescil harici araziyi de planlara park alanı olarak belirledi. İlerleyen süreçte yapılan yeni bir plan çalışması ile arazi üstü park altı ‘zeminaltı otopark’ olarak planlandı. Ancak bu teklif, İBB Meclisi’nde kabul edilmedi. Bunun üzerine yeni bir plan hazırlanarak 1’i bodrum olmak üzere 4 katlı otopark yapılması istendi.

OTOPARK...