14 / 05 / 2024

Fatih Ürek evi Fatih Ürek nerede yaşıyor

Fatih Ürek evi Fatih Ürek nerede yaşıyor

'Gelinim Mutfakta' programının sunucusu Fatih Ürek, kardeşi yüzünden 3,5 milyon dolarlık evini kaybettiğini açıkladı. Ürek, ''3.5 milyon dolarlık evimi tefeciler aldı'' diye konuştu.

Fatih Ürek Bodrum'daki 5 katlı villasını satıyor! Değerini gören gözlerine inanamayacak!

Yoğun bir iş temposunu bulunan ve yaz aylarını Bodrum'da geçiren sevilen sanatçı Fatih Ürek, evini satmaya karar verdi. Peki Fatih Ürek'in Bodrum'daki evinin değeri ne kadar? 

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyürek Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Aydın Özyürek, Mustafa Özyürek ve Yavuz Özyürek ortaklığında kuruldu.

Fatih'te 550 metrekare müstakil ev 8.6 milyon TL'ye icradan!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Kürkçibaşı Mahallesi, 843 ada 38 parselde yer alan 550 metrekarelik müstakil evi 8 milyon 590 bin TL'ye satıyor...

Çankaya'daki bağ evi için kamulaştırma talebi!

Çankaya-Kuloğlu Sokak’taki tarihi bağ evinin son hali yürek burkuyor. 2017'de çıkan yangın nedeniyle ayakta duramayan bağ evi kimsesizler tarafından mesken edildi. Bağ evi için kamulaştırılma talep edildi. 

Fatih Portakal’ın evi için kiremit cezası! 

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal yaptığı açıklamada ''Kaçakçı' diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi" dedi.

Fatih'te 8 milyon TL'ye icradan satılık ev!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Fatih İsak Paşa'da 3 katlı evi satışa çıkardı. Söz konusu evin satış bedeli 8 milyon TL olarak belirlendi.

Mel Gibson'ın Malibu’daki 14,5 milyon dolarlık evi!

Cesur Yürek ve Cehennem Silahı gibi unutulmaz filmlerin sevilen oyuncusu Mel Gibson’ın dünyanın farklı yerlerinde birçok evi var. İşte Mel Gibson'ın Malibu’daki 14,5 milyon dolarlık evi...

Fatih Ürek: 3.5 milyon dolarlık evimi tefeciler aldı!

'Gelinim Mutfakta' programının sunucusu Fatih Ürek, kardeşi yüzünden 3,5 milyon dolarlık evini kaybettiğini açıkladı. Ürek, ''3.5 milyon dolarlık evimi tefeciler aldı'' diye konuştu.

Cibali Bilgi Evi, Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi!

Fatih Belediyesi'nin onrarım yaptıktan sonra bilg evi olarak kullandığı Cibali Bilgi Evi binası 10 yıllığına Medipol Üniversitesi'ne tahsis edildi.

Etiler Şamdan'ın yeni kiracısı Fatih Ürek oldu!

Etiler Şamdan'ın tahliyesinden sonra mülk sahibi olan ünlü şarkıcı Seda Sayan, mekan için akın dostu Fatih Ürek'le anlaştı.

Osmangazi Emek Taziye Evi’nin temeli atıldı!

Osmangazi Belediyesi'nin Emek Fatih Sultan Mehmet Mahallesi’nde hayata geçirdiği Emek Taziye Evi'nin temeli atıldı. Taziye evi toplam bin 245 metrekare alan üzerine inşa edilecek.

Necip Fazıl Müze Evi kuruluyor!

Necip Fazıl Kısakürek Kültür ve Araştırma Vakfı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de katkılarıyla Necip Fazıl Müze Evi'nin kurulması için ilk adımı attı.

Fatih Ürek evi Fatih Ürek nerede yaşıyor Haberi

Fatih Ürek evi Fatih Ürek nerede yaşıyor

Türk pop müzik sanatçısı Fatih Ürek, hakkında merak edilenleri anlattı. Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, kardeşi yüzünden 3,5 milyon dolarlık evini kaybeden Fatih Ürek, ''3,5 milyon dolarlık evimi tefeciler aldı'' diye konuştu.

Ürek'in açıklamaları şu şekilde: ''Çok kazık yedim. Son kaybım 3,5 milyon dolar. O gitti… Balmumcu’daki ev… 4 katlıydı… O bitti, gitti… Bu işin başrolünde kardeşim var. Yanındakilerle bir kumpas kuruldu. Tefeci aldı o evi… Benim kız kardeşimin hatası peçete kadar bile imzalı bir kağıt almamış. Parayı almış, tapuyu vermiş… Dava 10 sene devam etti. Kardeşimle görüşmüyorum. Çok canım yandı. 2 kardeşim daha var, büyük ablam bana resmen annelik...