04 / 05 / 2024

fatih yatırımları 2017

fatih yatırımları 2017

Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kemikliburun Sokak’ta hayata geçirilmesi planlanan parkta, projenin Koruma Kurulu tarafından onaylanmasının ardından çalışmalar başlayacak.

Tarihi Yarımada'da bina yenileme yetkisi belediyeye verildi!

Tarihi yarımadada bina tadilatları ve yenileme çalışmalarının büyük bir bölümü, artık Koruma Kurulu onayına gitmeyecek.

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Babıali Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Fatih'te 3 milyon 806 bin 6 TL sermaye bedeli ile Osman Okcu ve Ahmet Günbay Yıldız ortaklığında kuruldu.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Güney Marmara Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Hüseyin Dinçel, Mahmut Sefa Çelik, Mahmut Asmalı ve Fatih Kıvanç ortaklığında kuruldu.

Deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlediklerine değinerek, bu teşvik belgelerinde öngörülen toplam yatırım tutarının 61 milyar lira olduğunu söyledi.

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Prısm Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile I.-Ur-Rehman Chaudhry, Mansha Sohaıl Abdul Rashıd, Mohammad Rıaz Farooq ve Shahıd Mehmood Anwar ortaklığında kuruldu.

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Tema Gelişim Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaey bedeli ile Fatih Tamince tarafından kuruldu. 

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dec Altyapı Yatırımları İnşaat Mühendislik Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Derya Sinanoğlu Çelik ve Fatih Asan ortaklığında kuruldu.

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Mator Turizm Yatırımları İnşaat Anonim Şirketi Fatih'te Osman Çelik tarafından kuruldu.

Saratoga Turizm Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saratoga Turizm Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Kemal Gülmez tarafından kuruldu.

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trinkarsa Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de Mehmet Ali Baldaner, F. Emircan Demirer ve Fatih Turan ortaklığında kuruldu.

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Alba Akaryakıt Enerji Ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi bugün Fatih'te Adnan Albayrak tarafından kuruldu.

Mky Tuya Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Mky Tuya Turizm Yatırımları Limited Şirketi Fatih’te  100 bin TL sermaye bedeli İle Mustafa Kaan Yıldırım tarafından kuruldu.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

fatih yatırımları 2017 Haberi

fatih yatırımları 2017


Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Mevlanakapı Mahallesi Kemikliburun Sokak’ta yapılması planlanan parkta, projenin Koruma Kurulu tarafından onaylanmasının ardından çalışmalar başlayacak.


Proje alanında 2015 yılında kamulaştırma çalışmaları yapılarak, bölgedeki atıl yapılar ortadan kaldırılmıştı. Alanla alakalı birçok alternatif proje önerisi getirilerek, son olarak Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından, İç Kara Surlarının tarihi ve görsel güzelliklerini öne çıkaracak, bölgeyi cazibe merkezi haline getirecek ve çevre halkın fiziksel ve sosyal ihtiyaçlarına cevap verecek bir proje hazırlandı. Koruma Kurulu’nda onay aşamasında olan projenin en kısa zamanda hayata geçirilmesi planlanıyor. 7 bin 915 metrekarelik proje alanı içerisinde; dinlenme alanları, süs havuzu, bisiklet yolu, yeşil alanlar, fitness ve çocuk oyun alanlarının yapılması planlanıyor.




Fatih...