25 / 07 / 2024

fatih Yozgat Kültür Merkezi inşaat

fatih Yozgat Kültür Merkezi inşaat

Eski TBMM Başkanı Çiçek: ''İnşallah bu yurttan memleketini, milletini seven insanlar yetişir. Bu yurtlarımızın sayısının Türkiye'de artması lazım'' dedi.

Molla Yegan Kültür Merkezi Yıldırım'a değer katacak!

Yıldırım Belediyesi, Osmanlı Dönemi’nin önemli alimlerinden Bursalı fıkıh alimi Molla Yegan'ın adını taşıyan ve Fatih Sultan Mehmet'in öğrenim gördüğü Molla Yegan Medresesi’nin olduğu bölgeye büyük bir kültür merkezi inşa edecek.

Van Erciş Kültür Merkezi'nin temeli Nisan'da atılacak!

Gümrük ve Ticaret Bakan Yardımcısı Fatih Çiftçi, Van Erçiş'te inşa edilecek kültür merkezinin ihalesinin nisan ayında gerçekleşeceğini ve temelinin atılacağını söyledi.

Yozgat Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi gün sayıyor!

Yozgat’ın Sarıkaya ilçesine yapılan Sarıkaya Kültür ve İş Merkezi’nin açılışı için gün sayılıyor. Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel binanın 2 hafta içerisinde hizmete açılacağını söyledi.

Suluova Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, kaba inşaatında sona gelinen kültür merkezinin çalışmalarını yerinde inceleyerek, çalışmaların son durumu hakkında ekiplerimizden bilgiler aldı.

Amasya Suluova Kültür Merkezi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok, hızla yükselen kültür merkezinin inşaat çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerimiz ile bir süre sohbet edip çalışmaların son durumu hakkında bilgi aldı.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir için kültür merkezi yapılsın!

Darbe girişimi sırasında öldürülen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in abisi Doğan Halisdemir ''Kardeşim Ömer'in de okuduğu Fatih İlkokulu yenilensin ve yanında öğrenciler için bir kültür merkezi yapılsın istiyoruz. O eğitim kurumunun etrafında spor alanları ve kütüphane olsun.''dedi.

Yozgat Sarıkaya'ya yeni kültür merkezi!

Sarıkaya Belediyesi, Sarı Zeybek İş ve Kültür Merkezi projesini hayata geçirmek üzere başlattığı ön çalışmalarını tamamlayıp, temele ilk harç törenle konuldu.

Suluova Kültür Merkezi için çalışmalar başladı!

Suluova Belediye Başkanı Fatih Üçok’un seçim beyannamesinde yer alan, maddi ve manevi değerleri tek çatı altında toplayacak olan Suluova Kültür Merkezi için çalışmalar başladı.

Yozgat Kadışehri'ne kültür merkezi geliyor!

YOZGAT'ın Kadışehri ilçesinde Kaymakamlık ve belediyenin birlikte hazırlattığı ‘Davut Hoca Medresesi Eğitim ve Kültür Merkezi Projesi’ Orta Anadolu Kalkınma Ajansı’na mali destek için sunuldu

Amasya Suluova'ya kültür merkezi geliyor!

AMASYA’nın Suluova ilçe Belediye Başkanı Fatih Üçok, "Kültür merkezinin yapımı için ihaleyi üstlenen firmamızla sözleşmeyi imzaladık” dedi.Üçok, “Suluova Kültür Merkezi'ni hemşerilerimiz yıllardır hasretle bekliyor.

Çayırova Kent Park ve Kültür Merkezi'nde son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde incelemelerde bulundu. Kent Park ve Kültür Merkezi Proje alanında inceleme yapan Işık, daha sonra Fatih Caddesi'nde esnafı ziyaret edip, vatandaşlarla sohbet etti.

Yozgat Eymir'de taziye ve kültür evi çalışmaları devam ediyor!

Yozgat’ın Sorgun İlçesine bağlı Eymir beldesine yapılan ‘Eymir Bozdağ Taziye ve Kültür Evi’ndeki çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Germencik Kültür Merkezi açıldı!

Germencik Kültür Merkezi'nin açılışı yapıldı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çercioğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan ve milletvekili Fatih Atay katıldı.

fatih Yozgat Kültür Merkezi inşaat Haberi

fatih Yozgat Kültür Merkezi inşaat

Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Yozgat Kültür Merkezi ve Öğrenci Yurdu temel atma töreninde ''İnşallah bu yurttan memleketini, milletini seven insanlar yetişir. Bu yurtlarımızın sayısı Türkiye'de artması lazım'' dedi. 


Çiçek, İstanbul Yozgatlılar Federasyonu ile Yozgatlı Sanayiciler ve İş adamları Derneği tarafından Fatih'te yapılan Yozgat Kültür Merkezi ve Öğrenci Yurdu temel atma törenine katıldı. Çiçek, burada yaptığı konuşmada, projede emeği geçenlere teşekkür etti. 


Binanın en kısa sürede tamamlanması gerektiğini ifade eden Çiçek, ''1966 yılında üniversiteye kayıt için buraya geldim. Sabahleyin otobüsten indik ve hukuk fakültesine kayda gittik. Bize ikametgah ilmuhaberi lazım dediler kayıt için. Ne demek olduğunu sorduğumuzda da İstanbul'da oturduğunuza dahil belge dediler. İstanbul'da bir tanıdığımız yoktu. Süleymaniye Cami'nin orada bir cami imamı bulduk Adanalı. Bir Yozgatlı bulamadığımız için Adanalı olan...