04 / 05 / 2024

Fatih Zeyrek Salihpaşa Caddesi

Fatih Zeyrek Salihpaşa Caddesi

Argo, James Bond ‘Skyfall’ gibi gişe filmlerine sahne olan İstanbul Fatih’teki Zeyrek Salihpaşa Caddesi, kısa sürede büyük bir değişim yaşadı. Emlak fiyatlarının patlama yaptığı bölgede, çekimler sayesinde ‘torbacılar’ da ortadan kayboldu...

Konut fiyatlarındaki düşüş kiraları da etkileyecek! Kira bedellerinde büyük artış beklenmiyor!

ATEM Başkanı Hakan Akçam, Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan’ın açıklamalarını değerlendirdi. Konut sektöründeki gidişatın tam da tahmin ettikleri gibi gittiğini belirten Akçam, konut fiyatlarında bir süre düşüşün yaşanacağını, daha sonra ise fiyatların kısmen de olsa sabitleneceğini açıkladı.

'İktidardan Önce Açıklıyorum' diyen Gazeteci Fatih Portakal, asgari ücret için rakam verdi!

Gazeteci Fatih Portakal, yaptığı açıklamada 'İktidardan Önce Açıklıyorum' diyerek son zamanlarda gündemden düşmeyen asgari ücret için rakam verdi...

Bu ilçede yaşayanlar dikkat! Depreme en dayanıksız ilçe seçildi!

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın açıkladığı resmi verilere göre, Aydın Efeler'deki yapıların büyük bir kısmının deprem riskine karşı güvensiz olduğu belirtildi.

Kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Bakan Dönmez resmen açıkladı!

Doğalgaz faturaları bu ay itibariyle ücretsiz olacak. Peki kartlı sayaç kullananlar doğalgaz ücreti ödeyecek mi? Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, açıkladı.

Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer Türkiye'de!

Arnavutluk Adalet Bakanlığı tarafından Türkiye'ye iadesine karar verilen kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer, İstanbul'a getirildi.

Bakan Fatih Dönmez açıkladı: Doğalgaz ve elektrikte destek tutarı toplam 4 milyar lira!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez depremde evi ve işyeri yıkılan, orta ve ağır hasarlı vatandaşların depremden önceki ödenmemiş tüm elektrik ve doğalgaz faturalarının silindiğini ve bu desteğin toplam tutarının 4 milyar TL olduğunu açıkladı.

Bakanlık duyurdu! Elektrik ve doğal gaz faturalarında şok karar!

Elektrik ve doğal gaz ödemelerine dair yeni bir karar alındı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı. İşte detaylar!

Deprem bölgesindeki vatandaşlara bir iyi haber de elektrik ve doğal gaz faturaları için geldi!

Geçtiğimiz pazartesi günü Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 10 ili vuran depremlerin bilançosu bir yandan ağırlaşırken, diğer yandan da depremzedeler için sevindirici haberler geliyor. İşte bunlardan birini de az önce Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez açıkladı.

Doğal gaz fiyatları ucuzlayacak mı? Vatandaşlara ücretsiz gaz verilebilir mi? Bakan Fatih Dönmez açıkladı!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Habertürk'te yayınlanan bir canlı yayına konuk olarak gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

Aslanbey Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslanbey Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Nejat Açar tarafından kuruldu.

Doğal gazın evlere gireceği tarih belli oldu! Bakan Fatih Dönmez açıkladı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’den doğal gaz ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Dönmez, Karadeniz'de 540 milyar metreküplük doğal gaz keşfini 2023 yılının ilk çeyreğinde evlere ulaşacağını açıkladı. İşte detaylar…

Altaweel İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altaweel İnşaat Sanayi İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te H.A. Hasan Al-Saeedı tarafından kuruldu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi kent lokantası açıyor! Yemek fiyatları nasıl olacak? İşte detaylar… 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ilk kent lokantasını Fatih Çapa’da açacak. Tabldot usulü hizmet verecek lokantada yemeklerin uygun fiyatlı olacağı belirtildi.

Fatih Zeyrek Salihpaşa Caddesi Haberi

Fatih Zeyrek Salihpaşa Caddesi


Hollywood’un ve yerli dizilerin göz bebeği olan Fatih’teki Zeyrek Salihpaşa Caddesi’nde ev fiyatları uçtu, mahalle uyuşturu satıcılarından temizlendi.


Argo, James Bond ‘Skyfall’ gibi gişe filmlerine sahne olan İstanbul Fatih’teki Zeyrek Salihpaşa Caddesi, kısa sürede büyük bir değişim yaşadı. Emlak fiyatlarının patlama yaptığı bölgede, çekimler sayesinde ‘torbacılar’ da ortadan kayboldu. Daha önce çocuklarının sokağa çıkmasından tedirgin olan mahalle sakinleri şimdi hem güvenli hissediyor hem de evlerini film şirketlerine kiralayarak gelir yaratabiliyor. Kısacası hayatlarından oldukça memnunlar.


Genelde 2-5 aylık dönemler için kiralanan evlerin fiyatları 10 bin TL’den başlıyor. Örneğin Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinde kullanılan evin 5 aylık kirası 70 bin TL.  Cibali Mahallesi Muhtarı Burhan Bayraktar yaşanan değişimden memnuniyetlerini şöyle dile getiriyor: 


SEMT ESNAFI DA KAZANIYOR 


 “Hollywood ile Türk dizileri mahallemize çok uğurlu...