15 / 05 / 2024

Fatima kasabası ve selçuk

Fatima kasabası ve selçuk

Porteki z'de bulunan ve yılda 9 milyon turisti ağırlayan Fatima kasabası ile Meryem Ana Evi 'nin bulunduğu Selçuk'un kardeş şehir olma anlaşması Cumartesi günü imzalanıyor

Yeşil altın kasabasına taşınanlara ev ve üste para veriliyor

İtalya'da bir zamanlar yer altı şehirlerinde üretilen zeytinyağlarıyla ünlü "yeşil altın" kasabasına yerleşenlere 30 bin euro ödeniyor. Kasabada satılan evlerin metrekaresi 500 euro civarında.

World Elma Turizm Ve Emlak Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

World Elma Turizm Ve Emlak Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli İle  Fatima Mahmer tarafından kuruldu.

İtalya Biccari kasabasındaki 100 ev 1 euroya satışa çıktı!

İtalyan'ın Biccari kasabasında bulunan 100 adet ev 1 eurodan başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Mülklerin fotoğrafları ve haritaları yakında belediye binasının web sitesinde çevrimiçi olarak yayınlanacak.

Hemaizi Gayrimenkul İnşaat Gıda ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hemaizi Gayrimenkul İnşaat Gıda ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatima Messameh ve Lamri Hemaizi tarafından kuruldu. 

İtalyan kasabası çocuğuyla gelenin kirasını ödeyecek!

İtalya'da birçok küçük köy ve kasabanın uyguladığı '1 Avro'ya ev' projesi devam ediyor. Bölgeyi yazlıkçılardan korumak isteyen Teora kasabası, çocuğu olan ve üç yıl ikamet sözü veren ailelerin kirasını karşılayacak...

Afyonkarahisar'da 14.6 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Afyonkarahisar Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Erkmen Kasabası ve Demirçevre (İnaz) Köyü'ndeki 2 arsayı satıyor. İhale 6-7 Kasım'da gerçekleşecek..

Kalimax İnşaat Endüstri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalimax İnşaat Endüstri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatima Tevekkel tarafından kuruldu.

ABD'deki Tiller kasabası 3,8 milyon dolara satılıyor!

ABD'deki Tiller kasabasının tamamı 3,8 milyon dolara satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan mülkler arasında altı ev, bir daire, bir benzin istasyonu ve bir de dükkan bulunuyor.

Angelina Jolie ve Brad Pitt, Mayorka'dan villa aldı!

Brangelina çifti Mayorka'da da bir villa sahibi oldu. Angelina Jolie ve Brad Pitt'in, dünyanın en gözde tatil merkezlerinden biri olan adanın artik Andratx kasabasında Akdeniz manzaralı bir villa aldığı belirtildi.

Niğde Bahçeli Kasabası'nın ışıklandırma sorunu mecliste!

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Bor'un Bahçeli Kasabası'nın ışıklandırılmasına yönelik çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı. Gürer sorularını Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Beral Albayrak'a sordu..

Bolu Narven Termal Sağlık Kasabası 2019'da tamamlanacak!

Kültür, Turizm ve Gelişim Bölgesi ilan edilen Bolu'da yatırımlar hızlanıyor. Narven Termal Sağlık Kasabası'nın ilk etabı 26 Ocak'ta açılacak. Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ericek, 250 milyon dolarlık yatırımın bin kişiye iş sağlayacağını söylüyor.

Fatima kasabası ile Selçuk'un kardeş şehir anlaşması Cumartesi günü imzalanıyor!

Porteki z'de bulunan ve yılda 9 milyon turisti ağırlayan Fatima kasabası ile Meryem Ana Evi 'nin bulunduğu Selçuk'un kardeş şehir olma anlaşması Cumartesi günü imzalanıyor

Eskinin balıkçı kasabası Tuzla bugünün konut alanı!

Geçmişinde balıkçı kasabası olarak tanınan ve yazlıkçıların uğrak yeri olan Tuzla, günümüzde özel sektör ve kamu projeleriyle farklı bir noktaya geldi. Nitelikli projelerin hızla çoğaldığı Tuzla, yatırımcıların iştahını kabartıyor.

Fatima kasabası ve selçuk Haberi

Fatima kasabası ve selçuk


İzmir'in önde gelen turizmcilerinden Dilek Araç'ın gündeme getirdiği, yılda 9 milyon turist ağırlayan ve inanç turizmin merkezi konumundaki Portekiz'de bulunan Fatima kasabası ile Meryem Ana Evi'nin bulunduğu Selçuk'un kardeş şehir olma çağrısı yanıt buldu. Seçim sonrası göreve başlayan Selçuk Belediye Başkanı Dahi Zeynel Bakıcı, ilçenin turizmini katlayacak anlaşmayı Cumartesi günü Portekiz'de imzalayacak. 


İnanç turizmi

Kardeş kent fikrini 8 yıl önce ortaya atan isimlerden Di Ar Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Dilek Araç, inanç turizmi kapsamında Fatima'ya gelen yılda 10 milyon Hristiyanın bir bölümünün Selçuk'a çekilmesi ve ilçeye gelen turist sayısının 4 milyona çıkarılması hedeflemişti. Bunun üzerine İzmir Valiliği'nin de ortakları arasında yer aldığı İzmir Kongre Turizm ve Tanıtım A.Ş, katolikler için kutsal olan 2 kenti, "kardeş" yapmak için kolları sıvamıştı.


Yeni Asır yazmıştı

Yeni...