11 / 05 / 2024

fatma güney kimdir

fatma güney kimdir

Tapu ve Kadastro Genel Müdürü Davut Güney'in annesi Fatma Güney, 92 yaşında vefat etti. Fatma Güney'in cenazesi, Buharaevler Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alınmasının ardından, Ulu Cami'ye götürüldü.

Fatma Nur Gökman kimdir? Ne iş yapar? Kaç yaşında?

Hitit Bilgisayar Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Fatma Nur Gökman kimdir? Kaç yaşında? Fatma Nur Gökman  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Fatma Nur Gökman'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Fatma Nur Gökman'ın hayatına dair merak edilenler.

Gizem Özgüney kimdir?

ODE Yalıtım İnsan Kaynakları Müdürü Gizem Özgüney kimdir? Gizem Özgüney, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Gizem Özgüney'in biyografisi...

Fatma Berrin Takavcı kimdir?

Eylül 2019 itibari ile KİPTAŞ Genel Müdür Müşaviri olan Fatma Berrin Takavcı kimdir? Fatma Berrin Takavcı daha önce hangi görevlerde bulundu, nerelerde çalıştı?

Adana Güney Çevre Yolu ihalesi bu ay yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Adana'daki D-400 karayolunun yoğun trafiğini azaltmak için yapılacak Güney Çevre Yolu Projesi ihalesinin Şubat'ta yapılacağını vurguladı.

Adana Güney Çevre Yolu projesi ihaleye çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, tahmini maliyeti 150 milyon TL olan 29 kilometrelik Güney Çevre Yolu Projesi’nin bir hafta içinde ihaleye açılacağının müjdesini verdi.

Fatma Güldemet Sarı kimdir?

Mimar Fatma Güldemet Sarı, Ak Parti'den Adana Milletvekili Adayı oldu. Asıl mesleği mimarlık olan Fatma Güldemet Sarı kimdir? Fatma Güldemet Sarı, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Fatma Güldemet Sarı...

Fatma Kurdoğlu kimdir?

Mimar Fatma Kurdoğlu kimdir? Mimar Fatma Kurdoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fatma Kurdoğlu, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Fatma Kurdoğlu...

Muhittin Güney kimdir?

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı Muhittin Güney kimdir? Muhittin Güney, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhittin Güney, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?

Bulgaristan'da inşaatçılar Güney Akım Boru Hattı Projesi'nin durdurulmasından endişeli!

Güney Akım Boru Hattı Projesi ile ilgili Avrupa Birliği (AB) ile Rusya arasında tartışmalar sürerken, Bulgaristan'da inşaat sektörü temsilcileri projenin durdurulması halinde büyük zarar göreceklerini açıkladı.

Güney Kıbrıs'taki Tahtakale Cami 51 yıl sonra yeniden ibadete açıldı!

Güney Kıbrıs'ta 1963 yılında ibadete kapatılan Tahtakale Camisi törenle ibadete açıldı ve KKTC Din İşleri Başkanı Atalay 51 yıl aradan sonra camide ilk namazı kıldırdı.

Eyüp Gül kimdir?

Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Eyüp Gül kimdir? Eyüp Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Eyüp Gül ne zamandan beri, Bursa Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü?

Ahmet Hamdi Güner kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürü Ahmet Hamdi Güner kimdir? Ahmet Hamdi Güner, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ahmet Hamdi Güner ne zamandan beri Ulaşım Planlama Müdürü?

Türkiye'de ev alacakların yüzde 33'ü güney cephe arıyor!

Hurriyetemlak.com'un araştırmasına göre; Türkiye'de ev arayanların yüzde 33'lük kısmı 'güney cephe'li ev ilanlarına bakıyor. Güneş ışığını her daim alan, kışın soğuğunu pek hissettirmeyen güney cepheli evler özellikle ısınma masraflarını düşürüyor..

fatma güney kimdir Haberi

fatma güney kimdir

Tedavi gördüğü hastanede dün akşam hayatını kaybeden Fatma Güney'in cenazesi, Buharaevler Mahallesi'ndeki evinin önünde helallik alınmasının ardından, Ulu Cami'ye götürüldü.


Güney'in cenazesi, İl Müftüsü Mehmet Aşık tarafından öğle vakti kıldırılan cenaze namazı sonrası Ulu Mezarlık'ta toprağa verildi. 


Cenaze namazına, Güney'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, İl Emniyet Müdürü Halil İbrahim Doğan, AK Parti İl Başkanı Ahmet Sami Ceylan ve vatandaşlar...