07 / 05 / 2024

Fatma Nurgün Üçler

Fatma Nurgün Üçler

Hazar Tur Turizm Ticaret ve Reklamcılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Fatma Nurgün Üçler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Şişli, Cumhuriyet Caddesi'nde açıldı.

Ruslar geri dönüyor! Konut fiyatları ve kiralar derinden etkilenmişti...

Savaşla beraber ülkelerinden ayrılan Ruslar yavaş yavaş geri dönmeye başladı. En çok gelinen ve geri dönüş kararı alınan ülkeler arasında Türkiye de bulunuyor. Yaşanan bu geri dönüşler, yaptırımlara rağmen Rus ekonomisinin hızlanmasında da etkili oluyor.

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. kuruldu!

Golden Grey Gayrimenkul Emlak İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ve Ticaret Danışmanlık Hiz.Ltd.Şti. Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Yeni işe başladın, ne giyeceksin? Ofis şıklığını LC Waikiki’de bulun! 9 Eylül 2022 fiyat listesi..

Yaz tatilinden işe dönüşler başladı. Ofiste ne giyeceğim diye düşünenlerdenseniz eğer, sizin için LC Waikiki’nin satışa sunduğu ofise dönüş koleksiyonunu derledik. İşte LC Waikiki 9 Eylül fiyat listesi..

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin: ÖTV ile ilgili de bir güncellemenin çok yakın olduğunu düşünüyorum!

Opel Türkiye Genel Müdürü Girgin, ağustosta yatırım amaçlı araç alımlarında azalış gördüklerini belirterek, "Biz bunları ölçümlüyoruz. Piyasadan da tabii ki geri dönüşler alıyoruz, bunları harmanlayıp bu yorumları yapıyoruz." dedi. İşte haberin detayları…

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Nilgün  Altıparmak tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektörü koronavirüsten nasıl etkilendi?

Koronavirüs salgınıyla birlikte konutta doğaya dönüşler hızlandı. Arsa yatırımları arttı. Peki gayrimenkul sektörü Kovid-19'dan nasıl etkilendi? İşte detaylar...

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Çatı ve Cephe Sistemleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Ergün tarafından kuruldu. 

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydın Vinç Kiralama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aydın, Hasan Aydın, Abdurrahman Aydın, Ayşe Aydın ve Fatma Aydın tarafından kuruldu.

Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak!

Beykoz'un sahil kasabası Riva'da hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva'da lansman fiyatları son gün 15 Ocak. Projede daire fiyatları 1 milyon 69 bin TL'den başlıyor...

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Nuhoğlu İnşaat'ın acı günü! Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti!

Nuhoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu'nun kız kardeşi Fatma Nuhoğlu Babaoğlu vefat etti...

Düşler Vadisi Riva'ya 1 ayda 3 bini aşkın talep!

Galatasaray’ın Riva’daki arazisine Yılmaz İnşaat tarafından inşa edilecek Düşler Vadisi’ndeki villa projesi yoğun ilgi görüyor. 1 milyon 100 bin liradan başlayan villalara 1 ayda 3 bini aşkın talep geldi. 

Fatma Nurgün Üçler Haberi

Fatma Nurgün Üçler

Hazar Tur Turizm Ticaret ve Reklamcılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Fatma Nurgün Üçler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Şişli, Cumhuriyet Caddesi'nde açıldı.


Hazar Tur Turizm Ticaret ve Reklamcılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Şişli, Cumhuriyet Caddesi, 30 /...