02 / 05 / 2024

Fatsa cami inşası

Fatsa cami inşası

Fatsa Özel Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Yusuf Kaynar yaptığı açıklamada, "Cami yaptırma derneğimizi kurduk ve çalışmalara başladık. Sanayi sitemizin adına yakışır bir camiyi yakın bir zamanda hizmete açacağız" dedi.

Almanya'da Heilbronn Kent Meclisi cami inşaatı için imar değişikliğine onay vermedi!

Almanya'nın güneyinde yer alan Heilbronn Kent Meclisi, şehir merkezinde cami inşası için sunulan imar değişikliğine onay vermedi. 

TOKİ Ankara'da 91 bin 594 konutun inşasını tamamladı! 

TOKİ başkent Ankara'da inşasına başladığı 100 bin 87 konutun 91 bin 594'ünü tamamladı. Ayrıca kent genelinde 7 hastane, 191 okul, 59 cami, 5 kütüphane, 7 öğrenci yurdu, 22 spor salonu ve 38 kamu kurumu da inşa edildi. 

Hayırsever iş insanı okul inşası için Sultanbeyli’deki arsasını bağışladı! 

İstanbul Sultanbeyli'de Mehmet Altun isimli hayırsever yaklaşık 300 milyon değerindeki arsasını okul ve cami inşası için Milli Emlak Genel Müdürlüğüne bağışladı. 

Türkiye'ye Namibya'dan havalimanı inşası için davet!

Namibya Ulaştırma Bakan Yardımcısı James Sankwasa, Namibya'da uluslararası standartlara sahip havalimanına ihtiyaçları olduğunu belirtti. Sankwasa, Türk yatırımcılara Namibya'ya havalimanı inşası için davet etti.

Adıyaman Otobüs Bakım İstasyonu inşasında sona gelindi!

Adıyaman Belediyesi, otobüslerin bakımının sağlıklı bir şekilde yapılması için 400 Yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesi karşısındaki alanda sürdürdüğü otobüs bakım istasyonunun inşasında sona yaklaşıldı.

İsrail'den Kudüs'te 800 yeni konut inşasına onay!

İsrail Kudüs Belediyesi İnşaat ve Planlama Komitesi, üç Yahudi yerleşim biriminde 800 yeni konutun inşasını onayladı. Kudüs Belediye Başkanı Nir Barkat, 800 konutun inşasına onay verdiğini açıkladı.

Ruanda'da cami inşa edilmesi için kampanya başlatıldı!

Sabah Namazı Devrimi ile İHH, eski başbakanlardan Necmettin Erbakan adına Ruanda'da cami inşa etmek için kampanya başlattı.

İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum!

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil kentin vizyon projelerinden olan Sahil Cami inşaatında incelemelerde bulundu. İşte İskenderun Sahil Cami inşaatında son durum...

Halep’in yeniden inşası için 39 milyar dolar!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Kahramanmaraş Fuar Merkezi'nde düzenlenen törene katıldı. Törende konuşan Kaynak, Halep’in yeniden inşası için gerekli bütçenin 39 milyar dolar olduğunu belirtti.

Diyarbakır Kırklar Dağı'nda cami inşa ediliyor!

Diyarbakır'da 'Dicle Vadisi Rekreasyon Projesi' kapsamında Kırklar Dağı'nda cami inşa ediliyor.

Denizli'de 60 metrekareden küçük yapı inşasına yasak!

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Pamukkale Belediye Meclisi'nde karara bağlanan 60 metrekareden küçük yapıların inşası engelleyen maddeye onay verdi.

İsrail'den Ramallah'taki Ayrım Duvarı inşasına onay!

İsrail, Ramallah'ın kuzeydoğusundaki Beyt Eyl Yahudi yerleşim birimi çevresindeki Ayrım Duvarı inşasına onay verdi. İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, konuyla ilgili açıklama yaptı.

Terme'de yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından ihaesi gerçekleştirilen yarı olimpik yüzme havuzunun inşasına başlandı.

Fatsa cami inşası Haberi

Fatsa cami inşası

Hizmetleriyle gurur duyduğunu ifade eden Başkan Kaynar, "2015 yılı Mayıs ayında genel kurulumuzu yapacağız. Sanayi sitemizde yapmış olduğum hizmetlerimle ömür boyu övüneceğim. Çünkü önemli hizmetleri buraya yaparak yaşanabilir bir sanayi sitesi alanı ortaya çıkardık. Sanayiye girerken bir misafirin güzel ağırlanması gerekiyor. Giriş kısmı güzel olan bir yerin zaten içerisi de güzel olur. Ön girişteki arsa ve idari binamızın yan tarafındaki boş alanları park olarak değerlendirdik. Sağ sol kısımları ağaçlandırdık. Bu da sanayimize ayrı bir güzellik kattı. Sanayimizde bir oturum alanına, sitelere girmiş gibi bir hava oluştu. Park alanımızda oturma yerlerimiz, çay bahçemiz olacak. Yani bizim çalışma yerimiz aynı zamanda yaşam merkezimiz olacak. Yaptığımız çalışmalardan aldığımız olumlu tepkiler bizi daha da heveslendiriyor" diye konuştu.


Mir...