14 / 05 / 2024

Fatsa Çerkezler Tepesine ne yapılacak

Fatsa Çerkezler Tepesine ne yapılacak

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Dolunay Kavşağı mevkisinde bulunan Çerkezler Tepesi’ne Büyükşehir Belediyesi desteğiyle mesire alanı yapılacağını açıkladı.

Seyit Torun'dan Fatsa'daki Çerkezler Tepesi'nin yapılaşmaya açılmasına tepki!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, Ordu’nun Fatsa ilçe merkezinde yer alan, “Çerkezler Tepesi” olarak isimlendirilen ormanlık alanın "yapılaşmaya" açılmasına tepki gösterdi.

Fatsa Park Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fatsa Park Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 3 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Akıllı tarafından kuruldu.

Hintli milyarder Vijay Mallya gökdelenin tepesine 20 milyon dolarlık villa yaptı!

Hintli milyarder Vijay Mallya, Hindistan'ın Bangalore kentindeki gökdelenin tepesine 20 milyon dolarlık villa yaptırdı. Yerden 120 metre yükseklikte bulunan ve 360 derece manzaraya sahip lüks konut için 'Gökyüzündeki beyaz saray' yakıştırması yapılıyor...

Fatsa’daki Hiranur Camisi’nin ihalesinde usulsüzlük mü yapıldı?

Ordu Fatsa’da 400 bin TL'ye mal olması hesaplanan Hiranur Camisi’nin onarımı 6 parçaya bölününce 445 bin TL'ye çıktı.

Fatsa'da 6.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Fatsa Satış Memurluğu, Ordu'nun Fatsa ilçesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 6 milyon 511 bin TL olarak belirlendi. 

Ordu Fatsa'da 6.4 milyon TL'ye icradan satılık tarla!

Fatsa İcra Dairesi, Ordu ili, Fatsa ilçesi, Yapraklı Mahallesi 1496 parselde yer alan 18 bin 150 metrekarelik tarlayı 6 milyon 435 bin 868 TL'ye icradan satıyor...

Fatsa Belediyesi'nin yeni binası yıl sonuna bitiyor!

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, yeni belediye hizmet binası inşaatı için yüklenici firmaya ek süre verildiğini ve yıl sonuna kadar binayı...

Fatsa Meydanı'nın inşaatı başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Meydanı'nın inşaatına başladı.

Fatsa Cumhuriyet Meydanı'nda çalışmalar hızlandı!

Yatırımlarına son sürat sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi birinci bölümünde beton döküm çalışmalarının tamamlandığı “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi’nin inşaatına aralıksız devam ediyor.

Fatsa Bisiklet Yolu projesinin yüzde 60'ı tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Fatsa Bisiklet Yolu projesinin yüzde 60'ını tamamladı.

Ordu Büyükşehir'den Fatsa OSB'ye ücretsiz arsa tahsisi!

Kendi mülkiyetindeki binlerce metrekarelik arsayı Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’ne devreden Ordu Büyükşehir Belediyesi istihdam ve ekonomiye katkı sağlamaya devam ediyor.

Fatsa Huzurevi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 

Fatsa Meydanı'ndaki son bina da yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesince projelendirilen ve çalışmaları süren “Fatsa Cumhuriyet Meydanı Projesi”nde uzun süredir sorun teşkil eden son binanın da yıkımına başlandı.

Fatsa Çerkezler Tepesine ne yapılacak Haberi

Fatsa Çerkezler Tepesine ne yapılacak

Çerkezler Tepesi’nin Dolunay Kavşağı’nın hemen üzerinde Fatsa’ya hakim bir yerde olduğunu belirten Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Biz burayı geçtiğimiz dönem C tipi mesire alanı yapmayı düşünmüştük. Buranın mülkiyeti Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na ait. Biz buranın yapılmasını Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na teklif etmiştik. Orman ve Su İşleri Bakanlığı da ‘biz size yeri tahsis edelim, siz yapın’ demişti. Biz de bu projeyi hazırlamıştık. Yani bu dönemin birçok projesi şimdiden hazır. Bir projenin hazırlanması en az bir yıl sürüyor. Bu projeye başlamamış olsak ta bugün geldiğimiz noktada projemiz hazır. O manada bir adım daha öndeyiz. Biz Büyükşehir Belediyemize teklif ettiğimiz her şeyi projesi ile birlikte teklif ediyoruz. Burası 97 dönümlük alana ve 83 metre yüksekliğe sahip. Tepeden baktığınız çok güzel...