06 / 05 / 2024

fatsa icra

fatsa icra

Fatsa İcra Müdürlüğü, Şerefiye mahallesinde yer alan arsayı 1 milyon 558 bin TL'ye satacak. Satış, 27 Ağustos Pazartesi günü 10:00-10:05 saatleri arasında yapılacak

Ordu Fatsa Otogarı taşınıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 'Kamu - Özel İşbirliği Yatırımları Proje Toplantısı, Fatsa Ticaret ve Sanayi Odasının desteğiyle icra edildi. Toplantıda Ordu genelinde yapılacak olan yatırımlar konuşuldu.

Fatsa Belediyesi'nden emlak vergisi 2. taksit uyarısı!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, 2015 yılı çevre temizlik, emlak, ilan reklam ve yol katılım payı 2. taksitinin son ödeme tarihinin 30 Kasım olduğunu açıkladı.

Ordu Fatsa'da 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Fatsa Sulh Mahkemesi tarafından Ordu İli Fatsa İlçesi'nde üzerinde ev bulunan arsa açık artırma usulü ile ihale edilecek. Arsanın satış bedeli 5 milyon 21 bin TL olarak belirlendi.

Fatsa OSB 2. Etap için imzalar atıldı!

Ordu'daki Fatsa Organize Sanayi Bölgesi’nin yanındaki arazide bulunan OSKİ’ye ait keson kuyuların kaldırılması ve başka bir tarafta açılması ile ilgili iki kurum arasında protokol imzalandı.

Ordu Fatsa OSB'nin büyütülmesi için imzalar atıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi’nin(OSB) bin dönüm büyütülmesiyle ilgili protokol imzalandı.

Fatsa OSB 2. Etap için protokol imzalanacak!

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2. etap alanında yer alan su kuyularının başka bir yere nakli konusunda Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzalayacaklarını söyledi.

Ordu Fatsa çevre yolu güzergahı belirlendi!

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Çevre Yolu’ndaki yeni güzergah çalışmasının tamamlandığını bildirerek, proje çalışmasına başlanıldığını belirtti. Anlayan, çevre yolunun 2016 yatırım programına alınacağını söyledi.

Kiracıya icra takibi nasıl yapılır?

Kira borcunu ödemeyen kiracıya mal sahibi icra takibi başlatabiliyor. İcra İflas Kanunu 269. maddesine göre kiracı aleyhine tahliye talepli icra takibi yapılıyor. Peki, kiracıya icra takibi nasıl yapılır?

Kiracıya icra takibi dilekçesi!

Taşınmaz mal kiralamalarında kiraya veren, kiranın ödenmesi ile birlikte aynı zamanda tahliyesini de istiyorsa, ilamsız tahliye takibi yapması gerekiyor. İşte kiracıya icra takibi dilekçesi örneği..

Fatsa doğalgaza kavuşuyor!

Fatsa ilçesinde yaşanan doğalgazla ilgili sorunların, kısa bir süre önce Aksa Ordu Giresun Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. yönetim kuruluna giren Ordu Büyükşehir Belediyesi girişimleriyle çözülmesinin ardından ilçeye ilk gaz veriliyor.

Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Fatsa Huzurevi inşaatında incelemelerde bulundu. Peki Ordu Fatsa Huzurevi inşaatı ne zaman bitecek?

Fatsa Huzurevi inşaatı sürüyor!

Ordu’nun Fatsa İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, kaba inşaatı biten Fatsa Huzurevi inşaatını inceledi. Huzurevi için Büyükşehir Belediyesinden 1 milyon TL kaynak aktarımı kararı çıkmıştı

Fatsa'nın altyapısı yenileniyor!

OSKİ, Fatsa ilçesinde alt yapı ve içme suyu çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Fatsa ilçesi Ayazlı Mahallesi Hürriyet Caddesi üzerinde, OSKİ Fatsa Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından içme suyu hattı çalışması yapıldı.

fatsa icra Haberi

fatsa icra



İlan şöyle;


TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI FATSA İCRA MÜDÜRLÜĞÜNDEN


Dosya No : 2009- 6 Ta.

Bir borçtan dolayı ipotekli bulunan :

Tapu Kavdı : Ordu ili Fatsa ilçesi, Şerefiye mahallesi, Ağlağı mevkii,125 ada,12 parsel, 7 cilt. 682 sayfada kayıtlı 8.900.00 M2

t'mdık bahçesi vasfında taşınmaz


Özellikleri : Satışa konu taşınmaz her ne kadar tapuda fındık bahçesi olarak görünse de henüz ifrazı yapılmamış arsadır. Taşınmaz 8.900.00 M2 olup şehir imar planı içinde, TOKİ konutlarına çok yakın, deniz manzaralı ve şehre hakim bölgededir. İfrazının yapılması halinde yol, yeşil alan, park ve benzeri hizmetler için %40 a kadar mecburi terk söz konusu olabilir. Bu hususlar dikkate alındığında değerinin tespili için metrekaresi 175.00 TL olarak belirlenmiştir.


İmar Durumu : Belediye sınırları ve şehir planı içinde olup, ipotek verenin hissesi tamdır. 

İpotekten ari olarak...