28 / 07 / 2024

Fatsa ve Ünye adliyesi nereye yapılacak

Fatsa ve Ünye adliyesi nereye yapılacak

Fatsa ve Ünye ilçelerine hizmet verecek olan ortak bir adliye binasının yapılmasının planlandığı bildirilirken yer konusunda mutabakata varılamaması en büyük sorun olarak görülüyor. Adliye Sarayı’nın Fatsa ve Ünye ilçelerine hizmet vereceği öğrenildi.

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Veysi Kılıçdoğan tarafından kuruldu.

Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? Altın çocuk künyesi kaç TL? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi

Altın bebek ve çocuk künyesi çocuklara alınabilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor. Künyeler, hem yeni doğan hediyesi olarak hem de yaş günü hediyesi olarak sıkça tercih ediliyor. Altın çocuk ve bebek künye fiyatları ne kadar? 10 Mart 2023 Lizay pırlanta fiyat listesi. 

Ordu'da 5 adet arsa satılıyor! İhalesi 26 Ekim'de!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ordu ili, Altınordu ve Ünye ilçelerinde yer alan 5 adet arsayı satıyor. Peki Ordu'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Ordu Büyükşehir'den büyük fırsat! Arsa, arazi ve apartman satacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ordu Altınordu ve Ünye'de yer alan arsa, arazi ve apartmanı satışa çıkardı.

Fatsa Park Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fatsa Park Turizm Ve Otelcilik Ticaret Anonim Şirketi bugün Güngören'de 3 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Akıllı tarafından kuruldu.

OYAK'ın çimento şirketleri birleşiyor!

OYAK'ın halka açık beş çimento şirketi birleşmek için çalışmalara başladı. Çalışmalar tamamlandığında Adana Çimento, Aslan Çimento, Bolu Çimento, Mardin Çimento ve Ünye Çimento birleşecek...

Ordu'da 182 konut tahliye edildi!

Ordu'da sel afetinden sonra heyelan tehdidi arttı. 8 ayda Altınordu, Çaybaşı, Aybastı, Fatsa, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Perşembe ve Ünye ilçelerinde heyelan sonucu 182 konut tahliye edildi.

Ordu Ünye ve Aybastı'da cephe giydirme çalışması yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında Ünye ilçesi devlet sahil yolu üzerinde otogar mevkii ve Ünye Çimento arasında yer alan binalar ile Aybastı ilçesi Reşadiye Caddesi’ndeki binalarda da dış cephe giydirme çalışmasının yapılması kararlaştırıldı

Ünye'nin yeni meydanında inşaat devam ediyor!

Ünye Belediyesi'nin kentsel dönüşüm yatırımları kapsamında 2017 yılı Haziran ayında temeli atılarak yapımına başlanan ve Ünye’nin en büyük meydanı olacak yeni meydan için inşaat çalışmaları sürüyor. 

Fatsa ve Ünye'de Arap yatırımcılar için toplu konut yapılıyor!

Körfez ülkelerinden son yıllarda Ordu’yu ziyaret eden Arap turistlerin sayısında ciddi oranda artış yaşanıyor. Tapu kadastro kayıtlarına göre, Ordu’da 2017 yılında 45 yabancıya mülk satışı gerçekleştirildi. 

Nidapark Küçükyalı örnek daireleri ve satış ofisinin tasarımı Gönye Proje Tasarım'a ait!

Gönye Proje Tasarım, Tahincioğlu tarafından hayata geçirilen Nidapark Küçükyalı projesinin örnek daire ve satış ofislerini tasarladı...

Ünye'deki 180 binanın dış cephesi yenilenecek!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ve Fatsa’nın ardından, Ünye'de de cephe iyileştirme çalışmalarına başlıyor.

Gönye Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gönye Yapı Malzemeleri İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Çağlayan tarafından kuruldu.

Fatsa ve Ünye adliyesi nereye yapılacak Haberi

Fatsa ve Ünye adliyesi nereye yapılacak

Fatsa ve Ünye ilçelerine hizmet verecek olan ortak bir adliye binasının yapılmasının planlandığı bildirilirken yer konusunda mutabakata varılamaması en büyük sorun olarak görülüyor. Adli işlemlerin daha hızlı ve tek merkezden yönetilmesi için yapılması düşünülen ortak Adliye Sarayı’nın Fatsa ve Ünye ilçelerine hizmet vereceği öğrenildi. Sürekli olarak gelişen ve büyüyen Fatsa ile Ünye ilçeleri için ortak Adliye Sarayı önerisi şu anlık sadece planlamadan ibaret. Yer konusunda mutabakata varılması halinde projesi çizilecek ve en kısa süre içerisinde yapımına başlanılacak. Geçmişten günümüzü uzanan Fatsa ve Ünye arasındaki rekabetten kaynaklı olarak her iki ilçede Adliye Sarayı’nın kendilerine yakın olmasını istiyor. Bu yüzden Adliye Sarayı’nın hangi ilçeye daha çok yakın olacağı şimdiden kamuoyu tarafından merak edilmeye başlandı.


Gazetemiz muhabirinin aldığı bilgiye göre, Fatsa ve Ünye...