01 / 05 / 2024

FATSO Başkanı Tayfun Karataş

FATSO Başkanı Tayfun Karataş

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ikinci etapta kamulaştırma çalışmaları başladı. FATSO Başkanı Tayfun Karataş : "İkinci etap OSB'yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. " dedi.

İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Depreme dayanıklı güvenli yapılar inşa etmeliyiz!

Şehircilik Günü dolayısıyla açıklama yapan Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu gelecek nesiller için enerji verimli, çevre dostu, depreme dayanıklı güvenli yapıların inşa edilmesi gerektiğine değindi.

Türkiye İMSAD Başkanı Küçükoğlu: Bazı bölgelerde döküm alanları hafriyat dağına dönüştü!

Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği (Türkiye İMSAD) Başkanı Tayfun Küçükoğlu yaptığı açıklamada bugün bazı bölgelerimizde döküm alanları artık hafriyat dağına dönüştüğünü söyleyerek, "İnşaat atık yönetiminde kendimizi geliştirmeliyiz." dedi.

İMSAD Başkanı Tayfun Küçükoğlu: Yapı Fuarı’na gösterilen ilgi sektöre umut verdi!

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen 44. Yapı Fuarı ile ilgili önemli açıklamalar yapan İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Küçükoğlu, “Fuara gösterilen yoğun ilgi bu anlamda hepimizi mutlu etti, umut verdi” şeklinde konuştu.

Türkiye İMSAD'ın yeni başkanı Tayfun Küçükoğlu oldu!

Türkiye İMSAD’ın 37. Olağan Mali Genel Kurulu’nda, Yönetim Kurulu Başkanlığına oy birliğiyle Tayfun Küçükoğlu seçildi. Tayfun Küçükoğlu, “İnşaat malzemesi endüstrisinin yurtiçi ve dışında yüksek gelişme potansiyeline inanıyoruz” dedi...

Tayfun Kahraman, İBB Deprem Risk Yönetimi Daire Başkanı oldu!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığı görevine Dr. Öğr. Üyesi Tayfun Kahraman'ı atadı...

Fatsa OSB için 410 dönümlük arazi alındı!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, OSB'nin büyütülmesi için uzun zamandır çalıştıklarını söyledi. Karataş, arazi alımı için yer sahipleriyle anlaşıldığını söyledi.

Ordu Üniversitesi'ne yeni fakülte!

FATSO Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa’da Ordu Üniversitesi bünyesinde fakülte açmak için harekete geçtiklerini belirtti. Hazineye geçen hastane binasının üniversiteye kazandırılması planlanıyor.

Ordu Fatsa OSB'de kamulaştırmalar başlıyor!

Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ikinci etapta kamulaştırma çalışmaları başladı. FATSO Başkanı Tayfun Karataş : "İkinci etap OSB'yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. " dedi.

Fatsa OSB 2. Etap için protokol imzalanacak!

Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) 2. etap alanında yer alan su kuyularının başka bir yere nakli konusunda Büyükşehir Belediyesi ile protokol imzalayacaklarını söyledi.

İZODER’in yeni başkanı Tayfun Küçükoğlu oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği’nin ( İZODER ) 12. Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Tayfun Küçükoğlu seçildi.

İZODER’in yeni başkanı Tayfun Küçükoğlu oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği’nin (İZODER) 12. Olağan Genel Kurulu’nda, başkanlığa oy birliği ile Tayfun Küçükoğlu seçildi..

TMMOB Şehir Plancılar Odası yönetim kurulu başkanı Tayfun Kahraman evleniyor!

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şubesi'de Yönetim kurulu başkanı Tayfun Kahraman ile Meriç Demir evleniyor. Çiftin düğünü 31 Ağustos Pazar günü saat 20:00'de yapılacak..

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova istifa etti!

Borova Yapı Endüstri'de Yönetim Kurulu Başkanı Tayfun Uzunova görevinden ayrıldı

FATSO Başkanı Tayfun Karataş Haberi

FATSO Başkanı Tayfun Karataş

Ordu Fatsa OSB'de kamulaştırmalar başlıyor!


Fatsa Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ikinci etap için kamulaştırma çalışmalarının başladığını ifade eden Fatsa Ticaret ve Sanayi Odası(FATSO) Başkanı Tayfun Karataş, "İkinci etap OSB'yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bunun için çalışmaları hızlandırdık" dedi. 

FATSO Başkanı Tayfun Karataş yaptığı açıklamada, "Kamulaştırma yetkisinin verilmesi için Organize Sanayi Bölgesi yönetimi olarak biraya gelip yetki vereceğimiz kurumu belirleyeceğiz. En yakın zamanda kamulaştırma çalışmalarına bu süreden sonra başlanacak. Fiyat ve kurumun belirlenmesinden 

sonra süreç daha hızlı bir şekilde devam edecek. Bu yıl içinde kamulaştırmaya hazır hale getireceğiz organize sanayi bölgesini. Bakanlığımızdan alacağımız bütçe doğrultusunda kamulaştırdığımız rakamlar üzerinden arazi sahiplerine rakamları verilerek OSB kullanım alanına geçecek. İkinci etap OSB'yi bölgemize kazandırmak için elimizden geleni yapıyoruz. Fatsa ikinci etap OSB için şuan...