30 / 06 / 2024

faturanın yüksek gelmesi

faturanın yüksek gelmesi

Vatandaşlar 'kıyasen uygulama' kararı sonrası yüksek gelen faturalara tepki gösterirken, dağıtım şirketleri ise evde kalma süreleri arttığı için faturaların yükseldiğini savundu.

Yatırımın yüksek potansiyelli adresi: Kumbara hisseler! Nasıl alınmalı, ne kadar beklemeli?

Yatırımcılar ve yeni yatırım yapacaklar, uzun vadede kazandıracak hisseleri merak ediyor. 18,7 bin takipçili temettü yatırımcısı Onur Demir, X sosyal medya hesabından yatırımın yüksek potansiyelli adresini açıkladı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Emekli maaşı nasıl yükseltilir? Yüksek emekli aylığı formülü açıklandı! Emekli olacaklar hemen bakın! 

Emekli maaşını çalışma yaşamı boyunca üstünden prim hesaplanan kazanç tutarı ve prim ödeme gün sayısı belirlemekte. Peki emekli maaşı nasıl yükseltilir? İşte emekli maaşını yüksek almanın formülleri...

TÜİK'ten açıklama geldi! Bu bölümlerden mezuna istihdam yüksek!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), lisans mezunlarının kayıtlı istihdam oranını %71,7 olarak belirledi. Bu mezunların iş bulma süresi ise 13,9 ay olarak tespit edildi. Ön lisans mezunlarının ise geçen yılki göre bu oranı 64,9 olarak belirlendi. İşte istihdamın yüksek olduğu bölümlerin detayları…

Avrupa Merkez Bankası’ndan yüksek enflasyon uyarısı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, enflasyonist baskıların yüksek seyretmeye devam ettiğini aktardı. Lagarde, çekirdek enflasyonun zirve yaptığına yönelik net bir kanıt bulunmadığını belirtti.

Tam 14 şehirdeki huzurevlerine yüksek maaşlı personel alınacak! KPSS şartı yok!

İŞKUR’un yayımladığı personel alımı ilanlarına göre tam 14 ilde huzurevlerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Alınacak adayların yüksek maaşla çalışacağı ve bu adaylarda KPSS şartı aranmayacağı duyuruldu.

Euro dolar güç kazanmaya devam ediyor! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı! 1 Eurosu bile olanlar hemen baksın

Almanya Üretici Fiyat Endeksinin beklentiden yüksek gelmesi, euroyu güçlendirdi. Avrupa Merkez Bankası şahin duruşuna devam ederken euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı. 1 eurosu bile olanlar hemen baksın.

Altını yüksek alanlar üzülmesin! Altında yeni rekor açıklandı, tarih verildi! Öyle bir yükselecek ki donup kalacaksınız

Altın fiyatları mayıs ayında kırdığı rekorları geride bırakarak, düşüş geçti. Altındaki bu düşüş yüksek fiyattan altın alanları üzerken Altın Uzmanı Nazar Özsahakyan yeni rekoru tarih vererek açıkladı. Öyle bir yükselecek ki donup kalacaksınız...

Yüksek performans ve motor gücü ile BMW 8 bayilerde! İşte 14 Nisan 2023 fiyat listesi

BMW 8 Serisi'nin en büyük özelliklerinden biri yüksek performans sunmasıdır. Aracın tasarımı, motor gücü ve performans özellikleri, BMW markasının yüksek performans ve sürüş keyfi sunma konusundaki uzmanlığını yansıtır.

Tarım Bakanı Kirişçi’den et yorumu: Et fiyatları yüksek”

Zam şampiyonu kuru soğan fiyatının bir hafta içinde düşeceğini ifade eden Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, et fiyatlarının yüksek olduğunu belirtti. Bakan Kirişci, çiftçinin mali bakımdan iyi durumda olduğunu söyledi.

Faturanız yüksek geldiyse hemen PTT'ye koşun! Başvuran herkes faydalanacak

Faturaların yüksek gelmesi ve bu durumla başa çıkmak ve vatandaşın rahatlamasını sağlamak amacıyla devlet yetkilileri destek ödemelerine devam ediyor. İnternetten şartları ve bu desteğe nasıl sahip olacağını öğrenmek isteyen bu haber sizin için.

Aman bunları sakın yapmayın! Faturalarınız çok yüksek gelebilir

Faturaların yüksek gelmesi bir çok ailenin belini bükerken  uzmanlar da insanları evde bazı tedbirleri alarak faturaların yüksek gelmesine mani olmanın yollarını söyledi  Bu hataları yapmak elektrik faturasının yüksek gelmesine sebep oluyor.

Elektrik faturası yüksek gelenler hemen buraya bir baksın! Faturanız birden düşecek!

Yeni senede yapılan zamlardan sonra yüksek gelen elektrik faturaları vatandaşın belini büküyor. Elektrik faturalarında tasarruf etme taktikleri arayan vatandaşlar da farklı yöntemler deniyor. Bu yöntemleri uygulayan yüksek faturalardan kurtuluyor. İşte elektrik faturası düşürmenin herkesten saklanan

Doğalgaz faturanız yüksek gelmek zorunda değil! Sadece bunu yaparak faturanızı 100 TL düşürün!

Doğalgaz faturası yüksek gelenlere duyurulur. Sadece basit yöntemlerle doğalgaz faturanızı 100 TL düşürün. İşte detaylar!

faturanın yüksek gelmesi Haberi

faturanın yüksek gelmesi

Tüketici Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, yüksek fatura konusunda tüketicilere 5 öneride bulundu.

Cumhuriyet'ten Gamze Bal'ın haberine göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurulu'nun (EPDK) elektrik ve doğalgaz faturalarındaki 'kıyasen uygulama' kararı sonrası ilk faturalar gelmeye başladı.

Koronavirüs salgını nedeniyle mart ayında evde kalma süresi arttığı için meskenlerde tüketim yükseldi ve faturalar arttı. Dağıtım şirketleri EPDK’nın bu kararının yalnızca karantinaya alınan yerlerde geçerli olduğunu hatırlatarak, martta bu kararın uygulanmasına gerek duyulmadığını belirtiyor. Ancak karantina tedbirleri artarsa nisan ayı için bu karar uygulanabilir. 

Son iki yılda konutta kullanılan elektriğe yüzde 57.92, doğalgaza yüzde 59.93 zam gelirken Tüketici Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu, vatandaşın dağıtım şirketlerine güveni kalmadığı için faturalara yönelik şikayetlerin sürekli arttığını vurguladı.

Ağaoğlu, fatura konusunda tüketicilere bazı önerilerde bulundu.

'Faturalarda 'son işaret'e dikkat'

1-Faturanın yalnızca ödeme...