26 / 07 / 2024

Favori Dinlenme dava

Favori Dinlenme dava

Bir kamu bankasında kullandırılan krediler nedeni ile Yüce Divan’da dava konusu olan Favori Dinlenme Yerleri’nin iflası istendi. Halka açık konumdaki şirket için iflas talebinde Orman ve ve İşleri Bakanlığı bulundu.

Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası'ndan özelleştirme kararları için dava!

Geçtiğimiz günlerde TCDD Fenerbahçe Eğitim ve Dinlenme Tesisleri için özelleştirme kararı çıkmıştı. Birleşik Taşımacılık Çalışanları Sendikası, kararın iptali için dava açıyor.

Naturland’in sahibi Favori Dinlenme'ye şok dava!

Bir kamu bankasında kullandırılan krediler nedeni ile Yüce Divan’da dava konusu olan Favori Dinlenme Yerleri’nin iflası istendi. Halka açık konumdaki şirket için iflas talebinde Orman ve ve İşleri Bakanlığı bulundu.

Favori Dinlenme Yerleri aylık bildirimini yayınladı!

Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Favori Dinlenme Yerleri 1 Ocak 2014 ve 30 Haziran 2014 dönemine ilişkin aylık bildirimini yayınladı.

Favori Dinlenme Yerleri turizm faliyetlerine devam edecek!

Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Favori Dinlenme Yerleri Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın verdiği işletme belgeleri ile turizm faliyetlerine devam edecek.

Turizm Bakanlığı, Favori Kemer Tesisleri'nin tahsisini iptal etti!

Favori Dinlenme Yerleri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kültür ve Turizm Bakanlığı Antalya Kemer Çamyuva'da bulunan Favori Kemer Tesisleri'nin tahsisini iptal etti.

İmar planına itiraz dava açma süresi!

İmar planına karşı açılacak davalarda yapılacak idari itirazlara bağlı olarak dava açma süreleri değişkenlik gösteriyor. İşte İdari Yargılama Usulü Kanununda açıklanan imar planına karşı dava açma süresi...

Yüzde 50 ile 500 artış gösteren emlak vergileri için dava açılabilecek!

Tüketiciler Derneği (TÜDER) Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak, "Bu yıl yüzde 50 ile 500 artış gösteren emlak vergileri için itiraz etmek isteyen vatandaşlarımız, vergi mahkemelerinde dava açabilirler" dedi

Emlak vergisine dava açılabilir mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Şükrü Kızılot bugünkü köşe yazısında okuyucularından birinin sormuş olduğu Emlak vergisine dava açabilir miyiz sorusuna yanıt verdi. Kızılot, cevabında; "30 günlük dava açma süreniz vardı." dedi...

Apartman yönetimi dava açabilir mi?

Apartman yönetimi dava açabilir mi?: 634 Sayılı Kat Mülkiyeti Kanunun kapsamında yer alan esaslara göre, apartman yönetimi bazı durumlarda dava açma ehliyetine sahip oluyor. İşte apartman yönetimi dava örnekleri..

Alp Gürkan'a dava açılıyor!

SOMA’da 301 kişinin hayatını kaybettiği kömür madenini işleten Alp Gürkan hakkında, Korkmaz Yiğit ile nitelikli dolandırıcılık yaptığı iddiasıyla 6 yıldan 18 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı...

Kiracı apartman yönetimine dava açabilir mi?

Anayapının korunması hususunda kiracılar söz sahibi olabilir mi? Apartmanda projeye aykırı olarak yapılan onarımların düzeltilmesini talep edebilir mi? Kiracı apartman yönetimine dava açabilir mi? İşte sorularınızın yanıtı..

İntifa hakkının terkini dava dilekçesi!

Bir taşınmaz mal üzerindeki yararlanma ya da kullanma hakkına intifa hakkına deniyor. İntifa hakkının terkini davası bir dilekçe ile açılabiliyor. İşte intifa hakkının terkini dava dilekçesi örneği...

Müteahhite nasıl dava açılır?

Arsasını müteahhite veren arsa sahipleri müteahhit konusunda zaman zaman problem yaşayabiliyor. Sorun yaşayan arsa sahipleri nasıl dava açar? Müteahhite nasıl dava açılır? İşte müteahhit davaları..

Favori Dinlenme dava Haberi

Favori Dinlenme dava

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Favori Dinlenme Yerleri A.Ş.’nin iflasını istedi. İflas davası Ankara 7. Asliye Ticaret Mahkemesi’nde açıldı. Dava başvurusunun geçtiğimiz 6 Kasım’da yapıldığı bildirildi.


ŞİRKET HALKA AÇIK

Favori Dinlenme Yerleri şirketi halka açık konumda. Yüzde 20’si Dokap Topluluğu Holding A.Ş. yüzde 18’i Cemil Çakmaklı’ya ait şirketin kalan hissesi ise halka açık konumda.

Şirketin yönetiminde Çakmaklı’nın yanı sıra Meral Erkul, Ayhan Erel, Erçin çakmaklı ve Noyan Ünsal bulunuyor.


Kemer’de bulunan Naturland’in sahibi konumundaki Favori Dinlenme Yerleri uzun bir süreden beri ödenmeyen işçi paraları ila gündemde. Şirkete karşı açılmış çok sayıda dava bulunuyor. "Naturland Mağdurları" adı ile sosyal medya üzerinde hesaplar da...