16 / 05 / 2024

fayans ustalarına pratik çözümler

fayans ustalarına pratik çözümler

Isı yalıtım uzmanı Baumit’ten fayans uzmanı ustalar için kaliteli ve güvenli çalışma felsefesi ile geliştirilmiş karo yapıştırıcıları ve derz dolguları, her alt yüzey ve fayans boyutu için profesyonel çözümler sunuyor...

Dijital göstergesi ile sizi şaşkına çevirecek elektrikli ankastre ocaklar Siemens'te! İşte 10 Şubat 2023 fiyat listesi

17 adet güç kademesine sahip Siemens elektrikli ankastre ocak mutfakta yaşamı kolaylaştıran yenilikçi ürünler arasına girmektedir. Ankastre ocak pişirme ve ısıtma ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılar.

İnşaat sektörüne büyük darbe Finansman sıkıntısı patladı ustalar bir bir kaçıyor

Ülkede yaşanan ekonomik krizle birlikte inşaat sektörü de finansman konusunda büyük sıkıntılar yaşıyor. Öte yandan inşaat ustalarının ise daha iyi koşullar ve daha iyi gelirle çalışmak için bir bir yurt dışına çıkmaya başladığı öğrenildi.

Karmod, Molozşut'u satışa çıkardı!

Karmod, moloz ve benzeri atıkların uzaklaştırılmasına pratik çözüm getiren Molozşut'u satışa çıkardı.

Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis alanlarına pratik çözümler sunuyor!

Herkes çalışma ortamında rahat hareket etmek için kişisel alana ihtiyaç duyar. Günümüz ofisleri için özel mobilya sistemleri tasarlayan Ofisci, Bade koleksiyonu ile ofis çalışanlarının beğenisi ve ihtiyaçları doğrultusunda çalışma alanları yaratıyor.

DYO, ısı yalıtım ustalarına Mesleki Yeterlilik Belgesi veriyor!

Boya ve ısı yalıtımı sektöründe kalite çıtasını yukarıya taşımaya kararlı olan DYO, işini hakkıyla yapan ustaların Mesleki Yeterlilik Belgesi almalarını sağlıyor.

Bingöl'de inşaat ustalarına eğitim verilecek!

Bingöl'de inşaat sektöründe çalışan ustalara eğitim verileceği bildirildi. Ücretsiz verilecek söz konusu kursla ilgili yapılan bilgilendirme yapıldı. MYK sınavına girip başarılı olanların sınav ücreti İŞKUR tarafından karşılanmaktadır.

İnşaat ustalarına zorunlu diploma!

Türkiye'nin 81 ilindeki 384 bin inşaat ustasına, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının başlattığı eğitimlerden geçtikten sonra "Mesleki Yeterlilik Belgesi" verileceği bildirildi.

Mehmet Ekinci Eyyübiye'deki işçilere konut müjdesi verdi!

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, gece saatlerinde buluştuğu İnşaat ve Yapıcı ustalarına konut müjdesi vererek Ankara'da yapılan görüşmelerin olumlu geçtiğini ve en hızlı şekilde bunun hareketine geçeceklerini söyledi.

VitrA'dan karo ustalarına sertifikalı eğitim!

VitrA, seramik uzmanı yetkili servisinde çalışan 70'e yakın karo ustasına eğitim aldırıp, Mesleki Yeterlilik Kurumu (MYK) sınavlarından geçerek sertifika sahibi olmalarını sağlayacak.

Esenlik Pratik Marketler 2. şubesini Malatya'da açtı!

Her ay bir şube sloganı ile yola çıkan Esenlik Pratik Marketler ikinci şubesini Sanayi bölgesine açtı. Açıolış kurdalesini kesen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ‘Esenlik şirketi, hem büyümeye, hem yatırımlarına devam ediyor.

Genesis gazlı barbekü ile pratik barbekü keyfi sunuyor!

Pratik, zahmetsiz ve lezzetli barbekü keyfi yaşamak için en ideal yol gazlı barbeküler. Genesis gazlı barbeküler hem pratik hem de sağlıklı barbeküler yapmak isteyenlerin kullanımına sunuyor.

Arzu Uludağ Elazığ: İnşaat ustalarına gereken önem verilmiyor!

Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Banyo Grubu Pazarlama Direktörü Arzu Uludağ Elazığ, Türkiye’de ustaların ödemede ucuza kaçıldığı için iyi gelir elde edemediğini ve devletin bunu teşvik etmesi gerektiğini söyledi..

Van'daki inşaat ustalarına mantolama eğitimi verildi!

İnşaat sezonunun başlamasıyla birlikte yaklaşık 250 inşaat ustalarının katıldığı ve iki saat süren seminerde konuşan Bedirhan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Fırat Demir, amaçlarının doğru dış cephe mantolamayı öğretmek olduğunu söyledi.

fayans ustalarına pratik çözümler Haberi

fayans ustalarına pratik çözümler

Isı yalıtım uzmanı Baumit’ten fayans uzmanı ustalar için kaliteli ve güvenli çalışma felsefesi ile geliştirilmiş karo yapıştırıcıları ve derz dolguları, her alt yüzey ve fayans boyutu için profesyonel çözümler sunuyor. 


Baumit seramik yapıştırıcıları ve derz dolguları, farklı sınıflarda doğru yüzeye, doğru sınıf ve performansta ürün uygulaması sağlıyor.

Flex grubunda sunulan iç ve dış mekan kullanımlarına uygun ürünler, polimer modifiye dolguları içeren, su geçirimsizlik ve donmama özelliği geliştirilmiş ve düşeyde tutunma özelliği artırılmış olarak sunuluyor. Bu grupta yer alan ve özellikle mermer gibi ağır taşların yapıştırılmasında kullanılabilecek flex (esnek) yapıştırma harcı olan FlexMarmor, bembeyaz rengi ile cam tuğla, açık renk mermerler, doğal taşlar ya da mozaik uygulamalarında rahatlıkla tercih edilebilen bir ürün.

Flex grubunun bir diğer üyesi olan FlexTop, ağır karolarda seramik üzeri...