18 / 05 / 2024

Faysal Geylani

Faysal Geylani

Serhend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Faysal Geylani tarafından İstanbul Beylikdüzü Merkez Mahallesi 'nde kuruldu.

Bitlis'te 3 katlı Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Tatvan Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani, Bitlis'te Kapalı Çarşı Yöresel ürünler Pazarı Projesi'ni hayata geçirdiklerini ve projenin yüzde 80'inin tamamlandığını açıkladı. 

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Geylani Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Geylani Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Geylani Grup Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beyoğlu'nda yapıldı.

Afsa Danışmanlık İnşaat Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Afsa Danışmanlık İnşaat Proje Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Atakan Koçak ve Fırat Geylani ortaklığında kuruldu.

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geylani Yıkım İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Fatih Geylani tarafından kuruldu.

Evinolsun İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evinolsun İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Faysal Elçiboğa tarafından kuruldu.

Mandara Emlak Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mandara Emlak Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da Faysal Al Urfalı ve Tevfik NAzlı ortaklığında kuruldu.

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faysal İşik tarafından kuruldu.

Mandara Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mandara Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Tevfik Nazlı  ve Faysal Al Urfalı tarafından kuruldu.

Pehlivan Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivan Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Faysal Pehlivan ve Necdet Pehlivan ortaklığında kuruldu.

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faysal Alammouri Alhasani ve Yusuf Yusufoğlu tarafından kuruldu.

Ravel Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravel Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçiboğa, Faysal Elçiboğa ve Sezer Doğru ortaklığında kuruldu.

Işık Dm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Dm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faysal Işık tarafından kuruldu.

Faysal Geylani Haberi

Faysal Geylani


Serhend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 12 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Faysal Geylani tarafından kuruldu.


Serhend Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;

a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...